Teşkilat 28. Bölüm İzle

Teşkilat 28. Bölüm İzle
Teşkilat 28. Bölüm İzle; 26 Aralık Pazar akşamı 28. Yeni bölümüyle ekrana gelen Teşkilat Dizisi’nin yayınlanan 28. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 28. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şener, Tuncer Salman, Gürkan Uygun ve Yavuz Bingöl’ün rol aldığı Teşkilat bu akşam ekrana gelecek 28. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve TRT 1’in başarılı yapımlarından Teşkilat aynı zamanda aldığı reytinglerle de kanalın ve yapımcının yüzünü güldürüyor. Gerçek hikayelerden esinlenilerek hazırlanan ve istihbarat teşkilatının içinde özel olarak oluşturulmuş bir ekibin hikayesini anlatan Teşkilat Pazar akşamlarının da en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Zaman zaman gündeme dair göndermeleriyle de dikkatleri çeken Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 28. Bölümüyle ekrana geliyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarının Pazar akşamlarını emanet ettiği ve aldığı reytinglerle başarısını ortaya koyan ve yayın hayatına devam eden aksiyon, gerilim ve macera türündeki dizi Teşkilat her Pazar akşamı seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Zaman zaman gündemdeki konuları hikayeleştiren dizinin yayınlanan son bölümünde Türkiye üzerinde derin plan ve emelleri olan Şirket ülkeyi kan gölüne çevirmeye karar vermiştir. Bunun için her yerde peş peşe eylemler gerçekleştirilirken ülkenin en büyük havalimanlarından birinde de olaylar yaşanmaya başlar. Ekip bu olaylara müdahale ederken peş peşe olumsuzluklar yaşanacak ve her yönden ülke zor anlar yaşamaya başlayacaktır.

Teşkilat 28. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Teşkilat her bölümde seyirciye doyumsuz aksiyon sahneleri izletiyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Yıldırım havalimanına saldırı başlatmış ve ülkeyi zor bir durumda bırakmıştır. Ekip havalimanı saldırısı sonrası ortaya çıkan yeni duruma uyum sağlamaya çalışırken elçinin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Ekip, Nemesiz’le bağlantılı olduğunu düşündükleri elçiyi bulmak için operasyon düzenler. Bu operasyon sırasında yeni bir bilgi ortaya çıkar. Bu bilgiye göre Serdar ve Elçi arasında kimsenin bilmediği bir bağlantı vardır. Öbür taraftan Hakkı ve Uzay, Barış’ın masum olduğunun kanıtlarının peşine düşerler. Bu sırada Uzay’ı yeni sürprizler beklemektedir. Tam bu sırada elçi ve Yıldırım planlarını devreye soktuklarında ekip tarafından yapılan operasyonlarda adeta taş üstünde taş bırakılmayacaktır. Teşkilat bu akşam 28. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

26-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar