Teşkilat 25. Bölüm İzle

Teşkilat 25. Bölüm İzle
Teşkilat 25. Bölüm İzle; 5 Aralık Pazar akşamı 25. Bölümüyle ekrana gelen Teşkilat Dizisinin yayınlanan 25. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 25. Bölüm İzle; Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akutsa, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şener, Serdar Yeğin, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav’ın rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 25. yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve başladığı günden itibaren Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteren dizi bu sezon da geçen sezon olduğu gibi yine gün birinciliğini elinde bulundurmayı başarıyor. İstihbarat teşkilatları arasındaki mücadeleyi anlatan ve Türkiye’nin bekası için kendi hayatlarından vazgeçen istihbarat teşkilatının vatansever elemanlarının hikayesini anlatan Teşkilat aynı zamanda gerçek hayatta yaşanılan olayların kurgusal karşılığını seyirciye aktarıyor. Her bölümü heyecan, aksiyon ve macera tadında geçen dizinin 25. Bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Dizinin her bölümü seyirciyi aksiyona doyururken yayınlanan son bölümde daha çok dram ağırlıklı bir bölüm seyredildi. Serdar kaybolduğu günlerin izini sürerken kendisine ilaç veren doktorlardan birinin izini bulur ve Zehra ile birlikte doktoru ele geçirirler. Serdara ilaç veren doktordan işlemi tersine çevirmesini isterler ancak bu sırada Serdar’ın kalbi durur. Öbür taraftan Başkan Halit ve adamları Libya’da bir görüşmeye giderler ancak görüşme sırasında bomba patlar ve Libya’daki ekip zor durumda kalır.

Teşkilat 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 25. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde yine aksiyon ve macera seyirciyi ekrana kilitleyecek. Dizinin yayınlanan bölümünde Libya’da gerçekleşen patlama sonrası Halit ve ekibi zor durumda kalmıştır. Ekip Libya’dan çıkış için yeni bir plan yaparken aynı zamanda Libya’da kurtarmaları gereken çok önemli birini de kurtarmanın yolunu ararlar. Doğu Akdeniz’de anlaşmanın tamamlanabilmesi için bu kişiye ihtiyaç vardır ve bu kişi mutlaka kurtarılmalıdır. Ancak bunun için Serdar ve Zehra’nın Almanya’da işleri düzene sokmaları gerekmektedir. Öbür taraftan Serdar’ın yaşadıklarına dair tüm gerçeklerin ortaya çıkacağı bir anda devreye Ceren girer ve Yıldırım’ın planıyla Serdar ve Zehra kendilerini bir bilmecenin içinde bulurlar. Serdar ve Zehra Libya’daki sorunu çözmek için Ceren’in de dahil olduğu yeni bir plan kurarlar. Ancak bundan sonrası hem ekibi hem de hikayedeki tarafları derinden etkileyecektir. Teşkilat bu akşam ekrana gelecek 25. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

05-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar