Teşkilat 17. Bölüm İzle

Teşkilat 17. Bölüm İzle
Teşkilat 17. Bölüm İzle; 10 Ekim Pazar akşamı 17. Yeni bölümüyle ekrana gelen Teşkilat Dizisinin yayınlanan 17. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 17. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akutsa, Ezgi Eyüboğlu Gürkan Uygun, Ezgi Şenler, Tuncer Salman ve Yavuz Bingöl’ün rol aldığı Teşkilat bu akşam 17. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda aynı gününde devam eden Teşkilat aldığı reytinglerle hem kanalını hem de yapım şirketini mutlu ediyor. Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı konumundaki dizi Türkiye’ye karşı düşmanlık yapanlara karşı verilen can siperhane bir mücadeleyi anlatıyor. İstihbarat teşkilatında çalışan bir grup vatanseverin verdiği mücadelenin hikayesini anlatan Teşkilat bu akşam 17. bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Teşkilat bu sezona da başarılı bir giriş yaptı. Diziye yeni katılan Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım Türkiye aleyhine faaliyetlere başlamış ve Doğu Akdeniz’de sondaj çalışmaları yapan gemiye sabotaj yapmıştır. Bunun sonucunda denize sızan petrol Türkiye’yi uluslararası arenada zor bir duruma düşürmek üzeredir. Bunu önlemenin tek yolu ise sabotajı yapanları bulmak ve gerçekleri ortaya çıkarmaktır.

Teşkilat 17. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1’in Pazar akşamlarını emanet ettiği ve reytingiyle kanalını mutlu eden başarılı yapımı Teşkilat bu akşam 17. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine nefesler tutulacak. Doğu Akdeniz’deki gemiye yapılan sabotajın faili olan Simon’u almak için Güney Kıbrıs Rum Kesimine giden ekip burada saldırıya uğrar. Ekip kendilerine kurulan ölüm tuzağından kaçmak isterken bu seferde bir mayın tarlasının ortasında kalırlar. Uluslar arası arenada Türkiye’nin durumunun görüşüleceği toplantı öncesinde Yıldırım Simon’u kurtarmak için her şeyi tek tek planlamakta ve buları devreye sokmaktadır. Yıldırım bunun için en çok güvendiği adamı sahaya sürer. Öbür taraftan son saldırıda eski eşini kaybeden Zehra’nın ekipten ayrılma kararı herkesi şoke etmiştir. Ancak kızıyla birlikte yeni bir hayata başlamaya karar veren Zehra’nın bu kararını etkileyecek önemli gelişmeler yaşanacaktır. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

10-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar