Tomris Giritlioğlu'nun hayatı Teklif dizisiyle ekrana gelecek

Tomris Giritlioğlu'nun hayatı Teklif dizisiyle ekrana gelecek
Yönetmen, yapımcı ve senaryo yazarı Tomris Giritlioğlu'nun yaşamı bir diziye konu oldu. Tomris Giritlioğlu'nun hayatı Teklif dizisiyle ekrana gelecek.

Ekranlarda bir birinden başarılı diziler yayına devam ederken yeni diziler için de hazırlıklar yapılıyor. Süreç Film tarafından hazırlanan yeni proje ise televizyon ve sinema dünyasını heyecanlandıracak türden. Atv'de yayınlanması planlanan yeni bir dizinin hazırlıklarına başlandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü yönetmen, yapımcı ve senaryo yazarı Tomris Giritlioğlu'nun hayatı dizi oluyor. Birçok başarılı işe imza atan ve birçok ünlünün hayatını değiştiren Tomris Giritlioğlu'nun hikayesi ekrana dizi olarak gelecek.

Süreç Film'den yeni proje

Yeni sezon hazırlıkları için birçok yapım şirketi kolları sıvadı. Bir yandan sezona veda eden dizi haberleri gelirken diğer yanda birçok yapım reyting yarışına devam ediyor. Birbirinden başarılı onlarca dizi ise bu sezon seyirciden tam not aldı. Yeni sezonda devam edecek diziler dışında yeni projeler de ortaya çıkmaya başladı. Bu projelerden biri de Tomris Giritlioğlu'nun yaşamını ekrana taşıyacak kod adı Teklif olarak duyurulan dizi. Kod adı Teklif olan dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Bilban oturacak. Mayıs ayında çekimlerine başlanması planlanan Teklif dizisinin çekimleri için ilk durak Antakya olacak.

Teklif dizisi çekimleri ne zaman başlıyor?

Televizyon ve sinema dünyasına birçok yıldız kazandıran Tomris Giritlioğlu bu kez kendi hikayesiyle ekranda olacak. Sema Erol ve Mahir Erol tarafından senaryosu yazılan dizinin cast çalışmalarına başlandı. Çekimlerine Mayıs ayında Antakya'da başlanacak Teklif dizisi merakla beklenmeye başlandı. Süreç Film'in yeni projesi Teklif'in Atv'de yayınlanacağı da verilen bilgiler arasında. Teklif dizisinin yeni sezon için hazırlandığı ve çalışmaların bu plan çerçevesinde devam ettiği belirtildi. Teklif dizisinin oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu ise henüz bilinmiyor.

Tomris Giritlioğlu kimdir?

Çok yönlü ve başarılı bir kadın olan Tomris Giritlioğlu 1957 yılında Konya'da doğdu. Giritlioğlu 1999'da çektiği sinema filmi Salkım Hanımın Taneleri isimli sinema filmi ile dikkat çekmeye başladı. Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitiren Giritlioğlu, TRT'de çevirmen olarak çalışma hayatına başladı. 2008 yılında Güz Sancısı filmini çeken Giritlioğlu, emekli olduktan sonra özel televizyonlarda dizi projeleri yaptı. Giritlioğlu Türkiye'de dönem dizisi akımını başlatan kişi olarak da biliniyor.  

25-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar