Çocuk dizisinde kim kimdir?

Çocuk dizisinde kim kimdir?
Star Tv'nin başarılı yapımlarından biri olmaya aday Çocuk dizisi, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Çocuk dizisinde kim kimdir? sorusu ise haftanın en çok konuşulanları arasında.

Star Tv'de pazartesi akşamı yayınlanan Çocuk dizisi, entrikalarla dolu senaryosuyla izleyici karşısına çıktı. Çocuk dizisinde kim kimdir? sorusu izleyiciler tarafından en çok merak edilen konulardan. Dizinin ana temasında 4 kadının geçmişte yaşadıkları ve anneliklerinin sınanması var. 'Çocuk' karakteri Efe üzerine inşaa edilen senaryosuyla dikkat çeken 'Çocuk' dizisi, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmeyi başardı. En son Show Tv'de yayınlanan Ya Tutarsa dizinde gördüğümüz Ceyda Ateş ile İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin başrollerde olduğu dizide çocuk karakterini Efe adıyla Mehmet Emin Güney canlandırıyor. 9 Eylül pazartesi günü ilk kez izleyici karşısına çıkan 'Çocuk' dizisinde yer alan karakterleri gelin yakından tanıyalım;

Çocuk dizisinin başrollerinden olan Hasan geçmişinin peşinde!

İsmail Hacıoğlu'nun canlandırdığı Hasan Çetin; Yetiştirme yurdunda büyüyen ve bir süre sonra yurttan kaçıp sokaklara sığınan bir genç. Mutlu bir aile özlemiyle, içinde barındırdığı öfke ve kininin esiri olarak sokaklarda yaşayan ve suça bulaşan Hasan, tek aşkı olan Akça'yı da kaybeder. Hapisten çıkan Hasan, Akça'nın ve kendinden saklanan geçmişinin peşine düşer. Hasan, Karasu ailesinin korkulu rüyası haline gelicektir.  

Asiye'nin sırları açığa çıkacak mı?

Dizinin baş karakterlerinden biri olan ve Karasu ailesinin sırlarının kilitlendiği Nazan Kesal'ın canlandırdığı Asiye Karasu, ailesi ve çocukları için yaşayan sırlarla dolu bir anne. Gelinine kendi oğlu Hasan'ın çocuğu olan Efe'yi evlat olarak veren ve bu büyük sırrı herkesten saklamaya çalışan Asiye'nin planları, gelini Şule'nin Efe'yi istememesi ve ilgisiz davranmasıyla bozulmaya başlıyor.

Ali Kemal Şule'ye tepkili!

Serhat Toraman'ın oynadığı Ali Kemal Karasu ise, eşi Şule'nin oğlu olarak bildiği Efe'ye karşı tavırlarına anlam veremezken annesi Asiye'nin her zaman koruması altındadır. Asiye hayatını oğulları Ali Kemal ve Murat'a adamıştır. Ali Kemal eşi Şule ve oğlu olarak bildiği Efe arasında yaşananlara anlam verememektedir.

Akça ne yapacak?

Merve Çağıran'ın canlandırdığı Akça Yılmaz karakteri ise, acılarla dolu bir hayat yaşamış ve çocuğundan ve sevdiğinden ayrı düşmüş bir kadındır. Çocuğunun hayatı değişsin, kendi yaşadığı acıları yaşamasın diye oğlu Efe'yi zengin bir aile olan Karasu ailesine evlatlık olarak verir. Başta Efe'yi çok seven ve kabullenen Şule kendi çocuğu olunca Efe'ye kötü davranmaya başlar. Şule'nin hatası Akça'nın her şeyi anlamasına sebep oluyor. Akça'yı, belalısı Hasan ve Karasu ailesinin entrikalarıyla dolu bir hayat beklemektedir.

Çocuk dizisinin kahramanı Efe'den başarılı performans!

Dizinin ana karakteri olan Efe'yi ise küçük oyuncu Mehmet Emin Güney canlandırıyor. Sevimli bir çocuk olan Efe annesi olarak bildiği Şule'nin kendisine karşı ilgisiz davranmasına üzülen ve kendini o evde fazlalık hisseden bir ruh haline bürünürken, bunu başarılı oyunculuğuyla da izleyicilere yansıtıyor.

İlk bölümü pazartesi yayınlanan 'Çocuk' dizisi Star Tv ekranlarında sezona başarılı bir giriş yaptı.

10-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar