Tuğçe Kazaz'dan Mustafa Kemal Atatürk'e Skandal Sözler!

Tuğçe Kazaz'dan Mustafa Kemal Atatürk'e Skandal Sözler!
Skandal sözleriyle gündemden düşmeyen eski Model Tuğçe Kazaz yine bir skandala imza attı. Kazaz'ın Atatürk hakkında sarf ettiği sözler gündemde ilk sıraya oturdu. İşte detaylar

Son yıllarda yaptığı açıklamalar ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen ve özellikle sosyal medyada hemen her gün bir şekilde yer alan eski model Tuğçe Kazaz bugünlerde yine gündemin birinci sırasına oturmayı başardı. Sık sık din değiştiren ve sözleriyle gündemden düşmeyen ünlü model Youtube kanalından yayınladığı bir videoda büyük bir skandala imza attı. Tuğçe Kazaz yayınladığı videoda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk hakkında inanılmaz sözler sarfetti. Kazaz söyledikleriyle, sosyal medyada ve hemen her kesimden büyük tepkiyle karşılaştı. yenilir yutulur cinsten olmayan sözler üzerine eski model Kazaz'a büyük tepki yağdı. Peki, yaptığı skandal açıklamalrla gündeme gelen Kazaz Mustafa Kemal Atatürk hakkında neler söyledi? İşte detaylar!

Eski Model Tuğçe Kazaz'dan Atatürk hakkında Skandal Sözler!

Daha önce de yaptığı pek çok açıklamayla tepki çeken eski model Tuğçe Kazaz bugünlerde yine skandal bir olaya imza attı. Ünlü ismin Youtube kanalında yayınladığı bir videosunda sarf ettiği sözler büyük tepki çekti. Sosyal medyadan ve her kesimden büyük kitlelerin eleştirisine ve tepkisine uğrayan Kazaz'ın yayınlladığı videoda Atatürk hakkında inanılmaz sözler söyledi. Kazaz yayınladığı videoda "Kemalizm ile arasına mesafe koyamayan Allah ile arasına mesafe koyar" notunu düşerken "Adam esti gürledi, ondan sonra adam şöyle, adam böyle, adam seçilmiş, neredeyse ilahlaştırma sürecine gidecek bir hale dönüştürüldü" ifadelerini kullandı. Cumhuriyet'le birlikte Osmanlı'dan kalan mirasın ortadan kaldırıldığını iddia eden Kazaz konuşmasına devam ederek "Bunun da tam aksi getirildi ve yayıldı. Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi. Olan bu. Ondan sonra Kemalistler doğru. Bugün dokunabilir misin Atatürk'e? Dokunamazsın adamın kutsalı" ifadelerini kullandı. 

Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Tuğçe Kazaz'ın söylediği bu skandal sözler üzerine özellikle sosyal medyadan eski modele inanılmaz tepki yağdı. daha önce de pek çok kez skandal sözlerle gündeme gelen Kazaz bu tepkiler üzerine herhangibir açıklama yapmadı. Bir dönem sık sık din değiştiren Kazaz'ın bu skandal videosunu Youtube kanalından kaldırıp kaldırmayacağı merak ediliyor. 

09-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar