Türkiye Seçim Sonuçlarını Hangi Kanaldan Takip Etti?

Türkiye Seçim Sonuçlarını Hangi Kanaldan Takip Etti?
31 Mart Yerel seçim geride kaldı. Yerel seçim sonuçları açıklandı ya da açıklanıyor. Kimi Aday sevindi, kimi aday üzüldü. Peki 31 seçim akşamı en çok hangi kanal seyredildi?

31 Mart 2019 Yerel seçimleri sonunda bitti. Bitti ama tartışmaları, yankıları bitecek gibi görünmüyor. Demokrasinin en temel öğesi seçme ve seçilme hakkının kullanıldığı ve kazananın mutlu, kaybedenin üzgün olduğu seçimler sonunda Türkiye 1 Nisan’a başka belediye başkanları, başka mahalle muhtarlarıyla uyandı. Galip gelenin sevindiği ve mağlup olanın olgunlukla seçimi kabul ettiği ya da edeceği, ya da etmesini temenni ettiğimiz bir seçim daha geride kaldı. Ama birde dünün yankıları var. 31 Mart Yerel Seçimlerini Türkiye hangi televizyon kanalından takip etti? Bütün kanalların yayın akışını değiştirdiği ve seçime odaklandığı, gece yarılarına kadar seçim özel programlarıyla canlı olarak sonuçları aktardığı günün ertesinde hangi kanal en çok izlenilirlikte ipi göğüsledi.

31 Mart Yerel Seçimlerini Türkiye Hangi Televizyon Kanalından Takip Etti?

31 Mart akşamının seçim programlarının reyting kazananı hangi kanal? Hangi televizyon kanalı seçim günü en çok izlenmiş?

31 Mart akşamı saat 18.00’dan itibaren seçime odaklanan televizyon kanalları gece yarılarına kadar seçim özel programlarıyla seyircinin karşısına çıktılar. Hepsi de seyirciye en hızlı ve en doğru sonuçları ulaştırmaya ve programlara katılan konuklarla seçimi analiz etmeye çalıştılar. Ama bu kanallardan biri seyredilme oranlarında rakiplerine fark attı. Bu kanal seçim akşamı yayınladığı farklı isimlerdeki seçim programlarıyla reytinglerde rakiplerine şans tanımadı ve ilk on sırada sadece bu kanalın seçim programları yer aldı.

Seçim Özel Programında İpi Göğüsleyen Kanal Hangisi?

31 Mart reyting sonuçlarının açıklaması ile en çok izlenen programlar belli oldu. FOX TV'nin seçim programları reytinglerde rakiplerine fark attı. Total reytinglerde ilk 8 sıra FOX’un oldu. Total'de FOX TV'de ekranlara gelen "Şimdi Ne Olacak?" programı 1.sırada, yine Fox Tv'de yayınlanan "Fox'ta İlk Sonuçlar" programı 2.sırada, "Fox'ta Seçim Analiz" ise 3.sırada yer aldı. AB grubunda FOX TV'de yayınlanan "Şimdi Ne Olacak?" programı zirvede yer alırken, "Fox'ta Seçim Analiz" 2.sırada, "Fox'ta Finale Doğru" ise 3. sırada yer aldı. İşte televizyonlarda reytinglerde ilk beş sıra…

TOTALDE İLK 10 PROGRAM

  1. Şimdi Ne Olacak                            Fox
  2. Fox’ta İlk sonuçlar                         Fox
  3. Fox’ta Seçim Analiz                       Fox
  4. Fox’ta Finale Doğru                       Fox
  5. Fox Seçim 2019                              Fox
01-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar