TV8’in yeni dizisi Şaşkın Bakkal 216 başladı!

TV8’in yeni dizisi Şaşkın Bakkal 216 başladı!
Yepyeni bir dizi Tv8 ekranlarından seyirciyle buluşuyor. TV8’in yeni dizisi Şaşkın Bakkal 216 ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ardından Tv8 yepyeni bir diziyi daha ekranlarına taşıyor. Şaşkın Bakkal 216 dizisi bugün (25 Ocak Cumartesi) seyirciyle buluşuyor. Senaryosunu Önder Açıkbaşın kaleme aldığı Şaşkın Bakkal 216 faklı konsepti ve eğlenceli konusuyla dizi dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Dram dizilerinden sıkılanlar için yeni bir seçenek olcak Şaşkın Bakkal 216 Tv8'de cumartesi günlerini şenlendirecek.

Şaşkın Bakkal 216 kadrosunda kimler var?

Şaşkın Bakkal 216 dizisinin oyuncu kadrosunda, Zihni Göktay,Zuhal Yalçın Levent Akkök,Ceylan Yılmaz,İsa Telci,Ayça Bildik, Mustafa Çelik,Buse Narcı, Gülten Çelik ve Yaşar Mahmutoğlu gibi birbirinden değerli oyuncular blunuyor. Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da ikamet eden bir ailenin yaşadığı olayların konu edildiği Şaşkın Bakkal 216 komedi şeklinde işleniyor.

Şaşkın Bakkal 216'nın konusu nedir?

Cumartesi sabahlarınızı şenlendirecek Şaşkın Bakkal 216, birbirinden özel bölümleriyle komedi dizisilerinin arasına katıldı. TV8'de yayınlanan Şaşkın Bakkal 216'da Bağdat Caddesinde yaşayan ailenin çocuklarıyla aralarında geçen eğlenceli diyaloglarla seyirciyi ekranlara bağlayacak. Dizinin ana hikayesini ailenin sert ve dediğim dedik abisi Remzi'nin iş için Japonya'ya gitmesi fakat orada işi unutum uzak doğu felsefesine dalması oluşturuyor. Otomobil yedek parça fuarı için Japonya'ya giden Remzi uzakdoğu felsefi eğitimi alıp, Türkiye'ye yaşam koçu olarak dönüyor. Zihni Göktay'ın alışkın olduğumuz baba rolünü izleyeceğimiz Şaşkın Bakkal 216'da Remzi ve kendisinden çok da hoşlanmayan kız kardeşinin hikayesine de yer verilecek.

Şaşkınbakkal'da neler olacak?

Bambaşka biri olarak yurda dönen Remzi'yi kaba, patavatsız, dediğim dedik olsa da mahalleli çok özlemiştir. Remzi’nin dönüşü Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da eğlenceli olayların yaşanmasına sebep olacaktır. Şaşkınbakkal'da yaşam koçu merkezi açma planı yapan Remzi'nin mahalleli ve ailesi ile yaşadığı eğlenceli olaylar cumartesi günleri seyirciyle buluşacak. Kız kardeşinin iş yerine göz diken Remzi'nin maceraları ve yeni imajına alışmaya çalışan mahalleli ile Remzi arasında neler yaşanacağı merak edilirken, ilk bölümü bugün yayınlanan Şaşkın Bakkal 216'nın başarısını da zaman gösterecek. Reyting rekorları kıran Tv8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra komedi türünde yayınlanan Şaşkın Bakkal 216'ya da canlitv.com olarak başarılar diliyoruz.

25-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar