Tutunamayanlar 4. Bölüm İzle!

Tutunamayanlar 4. Bölüm İzle!
TRT1’in absürt komedi dizisi Tutunamayanlar 4. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Eğlenceli dizi Tutunamayanlar’da İrem’in gönlünü çalmak için Tarık, başını yine belaya sokuyor.

TRT1’in absürt komedi dizisi Tutunamayanlar 4. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Salı akşamlarının eğlenceli dizisi Tutunamayanlar’da bu hafta İrem’in gönlünü çalmak için ona iş kuracağını söyleyen Tarık’ın gerekli para uğruna başını bin bir türlü belaya sokmasına tanık olacağız. İşleri yolunda gitmeyenlerin hikayesini anlatan Tutunamayanlar 4. yeni bölümde Tarık’ın küstürdüğü ilham perisi İlhan’ı bulma çabası ekrana gelecek. Şimdi detaylar

Tutunamayanlar 4. Bölüm İzle!

TRT1’in efsane dizi Leyla ve Mecnun’dan sonraki absürt komedi dizisi Tutunamayanlar bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sevdiği kıza yaranmak için para araya, parayı bulmak için de hiç adeti olmadığı halde iş arayan Tarık’ın başını türlü türlü belalara sokmasını izleyeceğiz. Tarık’a iş konusunda yardımcı olan ilham perisi İlhan küsüp gitmiştir. Tarık, Lütfü’nün yardımıyla çekip giden İlhan’ı bulmaya çalışırken yine belalara bulaşacak ve bunlardan kurtulmaya çalışacak.

İrem’in bulduğu fikir işe yarayacak mı?

Bir an önce eski şaşalı günlerine dönmek isteyen ve bunun için Kitap kafede çalışan İrem, kafeyi geliştirerek daha çok para kazanmak istiyordur. Her geçen gün yeni projelerle kafenin daha iyi çalışmasını isteyen İrem bunun için canla başla çalışmakta ve yenilikler düşünmektedir. Bulduğu yeni bir fikri paylaştığı Hikmet’in cevabı ne olacaktır? Bu arada öğrencilere verdiği yurt sözünü tutamayıp mahcup olan Hicabi’ye veliler çok sert tepki gösterir. Hatta bazı veliler çocuklarını okuldan almakla tehdit eder. Vaziyetin ne derece kötü olduğunu gören Hicabi hemen yeni bir plan hazırlar. Tabi iki gün boyunca kimseye karışmayacağına dair söz veren Cemile, tüm bu olanlardan ve başına geleceklerden habersizdir.

Cemile'den yeni bir plan!

İrem’i mahalleden gönderebilmek için planlarına devam eden Cemile, İrem’i mahalleden kovdurabilecek mi? İlham perisi İlhan, Tarık’a ne tür akıl verecek? Tarık, İrem’e hediye almak için para bulabilecek mi? İlginç ve komik sahneleriyle,  Tutunamayanlar 4. Bölümüyle yine bizleri kahkahaya davet ediyor. Ailecek keyifli bir dizi izlemek isteyenlerin tercihi Tutunamayanlar 4.son bölümüyle 4 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Tutunamayanlar son bölümde neler oldu?

Cemile, Tarık ve İrem’in arasında gönül ilişkisi olmasını istememekte ve çeşit çeşit planlar yapmaktadır. Hiçbir planı başarıya ulaşamayan Cemile pes etmeyi düşünmez. İrem’i ne pahasına olursa olsun mahalleden göndermek için Vildan ve Nurdagül destekli yeni bir plan geliştirir. Kurulan ekiple bir olup İrem’i bir daha gelmemek üzere mahalleden kovmayı göze almıştır. Arkasından dönen dolaplardan habersiz olan İrem yeni bir iş ve ev bulmuş, eski günlerine dönmenin planını yapmaktadır. Yeni evine hayırlı olsun hediyesi almak isteyen Tarık, her zamanki işi yaver gitmez ve para bulamaz. İlham perisi İlhan’ın verdiği tavsiyeleri bir bir yerine getiren Tarık’ın denemediği yol ve bu uğurda başına gelmedik kalmaz.

 

04-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar