Tutunamayanlar şok değişikliklerle yoluna devam edecek!

Tutunamayanlar şok değişikliklerle yoluna devam edecek!
Absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın akıbeti merak edilirken yapımcısından açıklama geldi. Sevilen dizi Tutunamayanlar yoluna nasıl devam edecek? İşte detaylar…

TRT1'de yayınlanan absürt komedi türünde çekilen dizi Tutunamayanlar, yeni sezona sürpriz değişikliklerle başlayacak. Ünlü komedyen Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun başrollerde olduğu dizi yayına 7 Ocak'ta başlamıştı. TRT 1'in özellikle gençlere hitap eden iddialı dizilerinden biri olan Tutunamayanlar'ın yeni sezonda olup olmayacağı merak ediliyordu.  Dizinin yönetmeni sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Osman Nail Doğan'ın açıklamasına göre Tutunamayanlar yeni sezona büyük değişikliklerle başlamaya hazırlanıyor.

Tutunamayanlar'a yeni oyuncu kadrosu

Tutunamayanlar dizisinin senaristi ve yönetmeni Osman Nail Doğan twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni sezonda sürprizlerin olduğunu belirtti. Doğan'ın paylaşımında, "Tutunamayanlar, yola yeni konseptiyle devam ediyor.  Yeni bir kadro ve farklı bir “tutunamama” hikayesiyle önümüzeki sezon da TRT 1 ekranlarında olacağız. Bütün ekibe ve oyuncularımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Sürprizlere hazır olun" ifadelerini kullandı. Osman Nail Doğan'ın açıklamaları yeni sezon için merak uyandırdı.  

Tutunamayanlar yeni sezona sürprizlerle başlayacak

Osman Nail Doğan'ın paylaşımı Tutunamayanlar dizisinin takipçileri için sürpriz oldu. Yeni bir kadro oluşturulması da diziden kimlerin gideceği veya kimlerin geleceği konusunda merak uyandırdı. Hayata tutunmaya çalışan Tarık'ın eğlenceli ve komik hikayesinin mahalledeki diğer ilginç karakterlerle anlatıldığı Tutunamayanlar dizisi özellikle sosyal medya kullanıcıları arasında çok konuşulan dizilerdendi. Yeni sezonla ilgili açıklama yapılan dizi merakla beklenmeye başlandı.

Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu değişiyor!

Senaryosu Osman Nail Doğan ve Mustafa Karataş tarafından kaleme alınan Tutunamayanlar dizinin yönetmen koltuğunda yine Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu vardı. Eğlenceli sahnelerle ekranları renklendiren dizinin oyuncu kadrosunda, Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yanı sıra Zafer Algöz, Asuman Dabak, Şinasi Yurtsever, Hande Kaitpoğlu, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Bora Akkaş, Bülent Çolak gibi isimler yer alıyor. Osman Nail Doğan'ın paylaşımı bazı oyuncuların değişeceği yönünde sinyaller verirken, diziden kimlerin ayrılacağı merak edilmeye başlandı. Tutunamayanlar TRT1'de Salı akşamları yayınlanıyor ve sevilen dizi günün en çok izlenen programlarından biri oluyordu.

02-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar