Tutunamayanlar’da Şok Ayrılık!

Tutunamayanlar’da Şok Ayrılık!
TRT 1’in sevilen dizisi Tutunamayanlar’da şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Hicabi Hoca karakterini canlandıran başarılı oyuncu Şinasi Yurtsever diziye veda etti. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen absürd komedi dizisi Tutunamayanlar bu sezon başlayan yapımlardan biri. Dizi daha önceki Leyla ile Mecnun ve yedi Numara gibi yapımlarla oldukça başarılı olan kanalın yeni komedi dizisi olarak sezon başında yayın hayatına başlarken oldukça iddialıydı. Belirli bir kesime ulaşmayı başaran Tutunamayanlar her ne kadar arzu edilen reytinglere ulaşamasa da kanalı memnun etmeye yetti. Kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız gibi usta isimler yer alırken dizinin yapımcılığını Ahmet Tarık Güven, yönetmenliğini ise Osman Nail Doğan üstlenmiş durumda. Her hafta seyirciye keyifli anlar yaşatan Tutunamayanlar’dan son gelen haber ise herkesi şok etti. Dizi kadrosunda yer alan ve oyunculuğu ile oldukça beğenilen ve Hicabi karakterini canlandıran Şinasi Yurtsever’in diziden ayrıldığı iddia edildi. İşte detaylar!

Tutunamayanlar Hicabi Diziden Ayrıldı!

TRT 1’in sevilen komedi dizisi Tutunamayanlar’da şok bir ayrılık yaşandı. Dizi başladığı ilk bölümden itibaren kadroda yer alan ve seyircinin sevdiği karakterlerden olan Hicabi Hoca karakterini canlandıran başarılı oyuncu Şinasi Yurtsever diziden ayrıldı. Dizinin yayınlanan son bölüm jeneriğinde adı yer almayan oyuncunun diziden neden ayrıldığı konusunda her hangi bir açıklama yapılmadı. Kulislerde konuşulan iddialara göre ise oyuncunun dizide canlandırdığı Hicabi Hoca karakterinin seyirci tarafından yeterince sevilmediği ve karakterin tam olarak oturmadığı, ayrılığın bu sebeple olduğu iddia edilirken oyuncu ve yapımcının birbirlerine veda ettiği konuşulmaya başlandı. Yaşanan ayrılık seyircide şok etkisi yaratırken Hicabi karakterini seven seyircilerin bu karardan hiç de memnun kalmadığı gelen duyumlar arasında. Ayrılığa dair kısa zamanda bir açıklama yapılması bekleniyor.

Tutunamayanlar Hicabi Hoca Kimdir?

Tutunamayanlar dizisinde Şinasi Yurtsever’in canlandırdığı Hicabi Hoca özel bir üniversitesi olan ve üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere yurt bulmak için çalışan bir öğretmen olarak dizide yer aldı. Mahallede herkes tarafından tanınan ve sevilen karakter aynı zamanda cimriliği ile de ön plana çıkmaktadır. Lafını esirgemeyen Hicabi Hoca mahallede kiralık her evi ve hatta içinde yaşayan kiracıları olan evleri bile kiralamaya çalışmaktadır.

21-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar