Tuzak 11. bölüm izle

Tuzak 11. bölüm izle
Tuzak 11. bölüm izle; Tv 8 ekranlarında bu sezon başlayan ve ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken Tuzak dizisi bu akşam 11. Bölümüyle ekrana geliyor

Tuzak 11. bölüm izle; Başrollerinde Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Eylül Su Sapan ve Emir Benderlioğlu’nun rol aldığı Tuzak dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Başlarda Çarşamba akşamları ekrana gelen daha sonra önce saat ardından gün değişikliğine giden dizi bu sezonun flaş yapımlarından olmasına rağmen aldığı reytinglerle en büyük hayal kırıklığı yaşatan yapımların da başında geldi. Acun Medya ve Fabrika Yapım ortaklığında hazırlanan dizi bir intikam ve aşk hikayesini konu alırken özelikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekti. Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı söylentilerinin çıkması üzerine Acun Ilıcalı tarafından yayınına devam edeceği açıklanan dizinin bu akşam 11. Yeni bölümü seyirciyle buluşuyor.

Tuzak 10. Bölümde Neler yaşandı?

Acun Medya ve Fabrika Yapım ortaklığında hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin bulunduğu Tuzak dizisi son yayınlanan 10. Bölümünde heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Ceren yıllar sonra annesine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Meral’in cinayet gecesiyle ilgili itirafı başta Umut olmak üzere tüm aileyi şoka uğratmıştır. Bu durum sonunda ceren ise annesi ve Umut’un arasında kalır. Bu arada iyice sıkışan Demir, Gülce’nin emniyette ayağını kaydırmaya çalışmaktadır. Demir, Emniyet Müdürüne, Gülce’nin terör örgütüne yardım ettiğini söyler. Gülce gelen bu ataklarla savunmasız ve zorda kalır.

Tuzak 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ceren, annesinin başına gelenlerin ardından, Umut’tan bunu kim yaptıysa hesabını sormasını ister. Meral’in sağlık durumuysa ciddiyetini korumaktadır. Ceren bu süreçte annesinin yanında olurken, Umut’ta Meral’e zarar vermek isteyenleri yakalamak için elinden geleni yapmaktadır. Bu arada Ceren, yaşanılan olaylar nedeniyle Umut’a duygusal çıkışlar yapar. Ceren, Umut’a aşık olduğu kadar da öfkelidir. Öbür taraftan Demir, Gemici davasının duruşması için hakim karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır. Aynı zamanda da Mete ile birlikte Umut’un kimliğini açığa çıkarmak için sinsi bir tuzak hazırlamaya başlarlar. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan dizilerden olan Tuzak bu akşam 11. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

29-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar