Tuzak 2. Bölüm İzle

Tuzak 2. Bölüm İzle
Tuzak 2. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen Tuzak Dizisinin yayınlanan 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tuzak 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Emir Benderlioğlu ve Onur Durmaz’ın yer aldığı Tuzak bu akşam 2. Bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan ve Çarşamba akşamlarının güçlü yapımları arasına giren Tuzak Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında hazırlanıyor. Bir iş adamının ve ailesinin hikayesi ve bu aileden intikam almak için yola çıkan bir avukatın hikayesine odaklanan Tuzak özellikle güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekti. Tv 8 ekranlarının da iddialı dizisi olan yapım ekrana geldiği ilk bölümde seyirciden tam not alırken gelecek bölümler için kanalına ve yapım şirketine umut vadetti. Tuzak bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında.

TUZAK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında hazırlanan sezonun en iddialı yapımlarından olan Tuzak yayınlanan ilk bölümünde seyirciden ve sektörün önde gelenlerinden tam not aldı. Özellikle Talat Bulut ve Akın Akınözü’nün oyunculuğu oldukça beğenilirken dizi gelecek için güven verdi. İlk bölümde dizide iş adamı Demir karakterini canlandıran Talat Bulut’un güçlü bir kişiliğe hayat verdiği ve bu güçlü kişiliğin yasa dışı işler ve hatta cinayet bile işlediği görülürken hayatını avukat olarak kazanan ancak kirli davaların avukatı olarak tanınan Umut Çınar’ın bu aileyle olan geçmişten gelen bir intikam hikayesi olduğu ve Avukat Çınar’ın ailesinin intikamını almak için bu aileye yaklaştığı görüldü. Dizi seyirci tarafından tam not alırken 2. Bölüm heyecanla beklenmeye başlandı.

TUZAK 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tv 8 ekranlarında yeni başlayan iddialı dizi Tuzak bu akşam 2. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan 2. Bölümünde, Güven, Bartu’yu çocuğunun gözünün önünde öldürmüştür. Avukat Çınar bu olayı kendi hayatıyla özdeşleştirirken Güven, Ceren ve kardeşleri cesetten kurtulurken Demir ilk kez oğlu Güven’e baba gibi yaklaşır ve onunla gurur duyar. Avukat Umut ise bu olayı kendi lehine kullanmak için çalışır ve cinayetin azmettiricisi olarak Demir aleyhinde deliller toplamaya çalışır. Bu arada Umut ve Ceren farkında olmadan yakınlaşmaya başlamıştır. Öbür taraftan bitkisel hayatta olan Umut’un babası büyük bir kriz geçirmeye başlar. Tuzak bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında.

26-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar