O Kız 6. Bölüm İzle

O Kız 6. Bölüm İzle
O Kız 6. Bölüm İzle; Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan dram türündeki dizi O Kız bu akşam 6. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor.

O Kız 6. Bölüm İzle; Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu ve Münire Apaydın’ın yer aldığı O Kız Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlandı. Dram türünde ela alınan diziyi Content Hause Yapım hazırlarken dizi yayınlanan ilk bölümlerde seyirci tarafından oldukça beğenildi. Özelikle Erkan Petekkaya’nın engelli bir karaktere hayat vermesi ve bu karakteri başarıyla oynaması seyirciden ve sektörde yer alan otoritelerden tam not aldı. Sırma Yanık tarafından kaleme alınan dizinin gelecek bölümleri için kanal ve yapım şirketi oldukça umutlu. Dizinin yayınlanacak 6. Bölümünde de yine heyecanlı ve gerilim dolu anlar seyirciyi bekliyor. O Kız bu akşam saat 20.00’da 6. Bölümüyle Kanal D ekranlarında.

O Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının iddialı ve hikayesi oldukça çarpıcı yeni dizisi O Kız şimdiden seyircinin beğenisini kazanmış durumda. Birbirinden ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin yayınlanan son bölümünde Ozan, Kadir’in kim olduğunun peşine düşmüştür. Öbür taraftan Sitare’nin eline düşen Zeynep köprüleri yakmıştır ve bu yönüyle Sitare ne derse yapmak zorundadır. Sitare ise karar verir ve böylece Ozan ve Zeynep aşkı dolu dizgin başlar. Ancak yaşanan olaylar bu aşkı 3. Sayfa haberlerine taşır. Tüm olanlar artık Sitare’nin bile hesaplayamadığı bir boyuta gelmiştir.

O Kız 6. Bölümde Neler Olacak?

Content Hause Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı O Kız dizisi bu akşam 6. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Şu ana kadar seyirciden beklediği karşılığı alan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde olaylar hız kesmeden devam ediyor. Ayyaş sandığı Kadir’in Zeynep’in babası olduğunu öğrenen Ozan büyük bir şaşkınlığa düşer. Ozan büyük bişr şaşkınlığa düşmüştür ve okları Zeynep’e yöneltir ve ikili büyük bir tartışma yaşar. Bütün bu yaşananlardan sonra Zeynep babasıyla birlikte hayatta bambaşka tehlikeler olduğunu ve bunlardan da korunmaları gerektiğini anlar. Sitare’nin hamlesiyle Ozan kendini büyük bir aile kavgasının içinde bulurken Zeynep ve babası sımsıkı birbirlerine kenetleneceklerdir. O Kız bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında.

26-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar