Tuzak dizisinin final tarihi belli oldu

Tuzak dizisinin final tarihi belli oldu
Tv 8 ekranlarında bu sezon başında yayınlanmaya başlayan Tuzak dizisinin final tarihi belli oldu. Dizinin 26. Bölümle birlikte ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve ilk başlarda Çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana gelen ancak reytinginin düşük gelmesi sebebiyle yayın günü Perşembe akşamına ve saati de 10.30’a alınan tuzak dizisinin final tarihi bir kez daha belirlendi. Acun Medya ve Fabrika yapım ortaklığında hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimleri buluşturan Tuzak dizisi daha önce de final yapacağı yönünde çıkan haberlerle gündeme gelmiş ve daha sonra kanalın sahibi Acun Ilıcalı tarafından yapılan bir açıklamayla yayınına devam edeceği yönünde açıklamayla yoluna devam etmişti. İlk önce 13. Bölümünde final yapacağı söylenen dizi her ne kadar reytingi düşük gelmeye devam etse de yayınına devam etmişti. Son gelen haberlere göre büyük umutlarla yayın hayatına başlayan ve yapım şirketlerini ve kanalını hayal kırıklığına uğratan dizinin 26. Bölümde final yapmasına karar verildi.

Tuzak 26. Bölümde Veda Edecek

Fabrika Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda Talat Bulut gibi bir ustanın yer aldığı Tuzak dizisi ne yazık ki seyirciden beklediği karşılığı göremedi. Bir intikam ve aşk hikayesini konu alan dizi ilk başladığı bölümden itibaren reytinglerle sorun yaşamaya başladı ve bu durum dizinin ekrana geldiği her bölümde devam etti. Kanal tarafından önce yayın günü ve saati değiştirilen dizinin reytinglerinde düzelme olmayınca kanal tarafından final yapmasına karar verildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Perşembe akşamları saat 20.30’da ekrana gelen dizinin 26. Bölümde ekrana veda etmesine karar verildi. Tv 8 tarafından büyük umutlar ve iddia ile yayınlanmaya başlayan dizinin göz kamaştıran kadrosuna rağmen seyirciyle arası bir türlü düzelmedi. Oldukça maliyetli bir proje olan Tuzak’ın bu haliyle daha fazla yayınlanması kanal için kayıp olmaya başlayınca final yapılmasına karar verildi.

Tuzak Oyuncu kadrosunda Kimler Var?

Acun Medya ve Fabrika Yapım ortaklığında hazırlanan sezonun flaş yapımlarından Tuzak birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla göz kamaştırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Akın Akınözü, bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Naz Göktan, İlayda Çevik gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek yer alıyor.

06-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar