Tv 8’in Yeni Dizisi Aşka Düşman'a Usta Oyuncu

Tv 8’in Yeni Dizisi Aşka Düşman'a Usta Oyuncu
Bu sezon tek bir dizi hazırlığında olan Tv 8 ekranlarında yayınlanacak Aşka Düşman adlı dizinin başrol oyuncusu belli oldu.

Geçtiğimiz sezon ekrana getirdiği dizilerden istediği verimi alamayan ancak buna karşın yine de bu dizileri sezon sonuna kadar yayınlayan Tv 8 yeni yayın dönemi için şu an sadece bir dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Acun Medya tarafından hazırlıkları süren ve bu günlerde cast çalışmaları devam eden aşk ve dram türündeki yeni dizide aşk yüzünden yaralar alan ve artık aşka düşman olan bir annenin çocuklarıyla yaşamı konu alınıyor. Kanalın yeni sezonda ekrana getireceği şimdilik tek dizi olan Aşka Düşman dizisinin başrol oyuncusu için belirlenen isimler arasında yer alan ve dizinin daha önce de çekim için planlandığı dönemde başrol için düşünülen başarılı oyuncu Nazan Kesal ile el sıkışıldı. Şu sıralar dizide yer alan karakterler için belirlenen oyuncularla görüşmelerin devam ettiği Aşka düşman dizisinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme alıyor.

Aşka Düşman Hazırlıkları Sürüyor

Daha önce Cennet Koyu olarak yapılması planlanan ve çalışmaları başladıktan sonra iptal edilen Tv 8 ekranlarının bu sezon seyirciyle buluşturacağı tek dizi olan Aşka Düşman hazırlıklarını devam ettiriyor. Acun Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen dizinin yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan yer alırken dizinin hikaye ve senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur kaleme alıyor. Cast çalışmaları Acun Medya tarafından sürdürülen dizinin ilk belirlenen oyuncusu aynı zamanda dizinin başrol ismi de olacak olan Nazan Kesal oldu. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu yeni dizi Aşka Düşman’da aşk yüzünden pek çok darbeler almış ve bu sebeple aşka küsmüş ve hatta düşman olmuş kızlarıyla beraber yaşayan bir kadına hayat verecek. Dizinin hazırlıklarının devam ettiği ve eylül ayının ikinci haftasında sete çıkmasının planlandığı öğrenildi.

Nazan Kesal Yapımları Neler?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ve yer aldığı yapımlardaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ve sektörün usta isimlerinden Nazan Kesal pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında özellikle

-          Fazilet Hanım Ve Kızları

-          Çocuk

-          Bir Peri Masalı

-          İklimler

-          Halka

-          Uzak

-          Delibal

-          Analar ve Anneler

-          Bugünün Saraylısı

-          Bir Zamanlar Çukurova

-          Yazgı

-          İstanbul Kanatlarımın Altında ve

-          Tatlı Betüş yer almaktadır.

22-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar