Ünlü İsim Ece Erken’e Soruşturma Şoku!

Ünlü İsim Ece Erken’e Soruşturma Şoku!
Ünlü sunucu Ece Erken hakkında Savcılık tarafından daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı bir belge sebebiyle soruşturma başlatıldı. İşte detaylar!

Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken’in başı dertten bir türlü kurtulmuyor. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile yaşanan olaylar yüzünden oldukça zor zamanlar geçiren güzel sunucu ve oyuncu Ece Erken yine aynı olayın yansımaları sebebiyle bir kez daha zor günler geçirecek gibi görünüyor. Güzel sunucu Ece Erken aylar önce sevgilisinin eşinden boşandığını ispatlamak için sosyal medya hesabından mahkeme tarafından alındığı iddia edilen boşanma kararını paylaşmıştı. Bu kararın gerçek olmadığı ve sahte belge düzenlendiği iddiaları üzerine savcılık tarafından güzel sunucu hakkında soruşturma başlatıldığı iddiaları bir anda sosyal medya ve magazin gündeminin ilk sıralarına oturdu. Mahkeme kararının gerçek olmadığı ve mahkeme heyetinin adının alenen göründüğü şeklinde CİMER’e yapılan ş,ikayet üzerine başlatılan soruşturma Ece Erken içinde şok oldu. İşte detaylar!

Ece Erken’e Soruşturma!

Güzel sunucu Ece Erken bir türlü rahata eremiyor. Ece Erken hakkında sevgilisine ait olduğunu söylediği boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Ece Erken sevgilisinin evli olduğu zamanlarda eşinden ayrıldığını iddia ederek bir boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaştığı kararın gerçek olmamamsı üzerine güzel sunucun başı bir kez daha derde girdi. Gazetelerde çıkan haberlere göre Ece Erken’in sosyal medya hesabından paylaştığı ve İstanbul Aile Mahkemesine ait olduğu görülen kararın gerçek olmadığı öğrenildi. Bunun üzerine İstanbul Aile Mahkemesi Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen resmi bir belgenin paylaşıldığını ancak kendilerince böyle bir karar verilmediğini ünlü sunucunun sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınladığını belirterek cezalandırılmasını istemiştir.

CİMER’e Şikayet Edildi!

Ece Erken’in yayınladığı ve İstanbul Aile Mahkemesine ait olduğu iddia edilen kararın gerçek olmaması üzerine CİMER’e bir şikayette bulunuldu. Erken’in sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı belge hakkında şikayette bulunan kişi söz konusu evrakta hakim, katip ve avukatların kişisel bilgilerinin alenen yayınlandığı, devlet memurlarının sicillerinin deşifre edildiği ifade edildi. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ünlü sunucu Ece Erken hakkında soruşturma başlattı. Savcılığın başlattığı soruşturma sonunda mahkemeye gerek olup olmadığına karar verilecek ve buna göre işlem yapılacak.

18-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar