Ünlü Oyuncu Begüm Bingören Evlendi!

Ünlü Oyuncu Begüm Bingören Evlendi!
Ünlüler dünyasından mutlu bir haber daha geldi. Güzel oyuncu Begüm Bingören ve sevgilisi Mehmet Celil evlendi. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasından peş peşe güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bebeği olanlar, bebek bekleyenler, nişanlananlar derken şimdi de bir ünlü oyuncu evlendi. Ünlü ve güzel oyuncu Begüm Bingören yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mehmet celil ile dünya evine giriyor. Ç,ft düğün öncesi fotoğraf çekimi yaparak düğün hazırlıklarında sona geldi. Dizi ve sinema filmlerinin aranılan güzel oyuncusu Bingören geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Mehmet celil ile sade bir törenle nişanlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde düğün fotoğrafı çekimi yapan çift fotoğrafları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Oldukça keyifli fotoğrafların ortaya çıktığı çekimde çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. İşte haberin detayları!

Begüm Bingören Evleniyor!

Bir süredir ekranlardan ve setlerden uzak olan ünlü oyuncu Begüm Bingören evleniyor. Geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Mehmet celil ile nişanlanan Begüm Bingören şimdilerde düğün hazırlığı yapıyor. Son olarak düğün fotoğrafı çekimini yapan çiftin yakın bir zamanda dünya evine girecekleri öğrenildi. Sessiz sedasız nişanlanan ve yine sessiz sedasız evlenen çift sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Oyuncu Begüm Bingören düğün fotoğraflarını “sevgilim” notuyla paylaşırken Mehmet Celil ise “Her şey seninle güzel sevgilim” ifadeleriyle karşılık verdi. 38 yaşında olan ve pek çok sinema ve dizi de rol alan Begüm Bingören ve Mehmet celil çiftinin bu paylaşımlarına ise binlerce beğeni ve tebrik yağdı. Çiftin bu mutlu anları sırasında heyecanları ve sevinçleri gözlerden kaçmadı. Bizde canlitv.com ailesi olarak çifte bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyoruz.

Begüm Bingören Kimdir?

Mehmet celil ile dünya evine giren 38 yaşındaki güzel oyuncu Megüm Bingören 20 Eylül 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından setlere çıkan ve oyunculuğa başlayan Bingören alaylı oyunculardandır. Daha sonra üniversitede meslek olarak seçtiği oyunculuk alanında eğitimler alan Begüm Bingören bu güne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Kendine İyi Bak, Göl Zamanı, Türkan, Nokta, Vurgun, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi, Ağır Roman, Ömre bedel, Kara Yılan, Kırık Kanatlar, Seher Vakti.

18-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar