Ünlü Oyuncu Merve Boloğur Şarkı Çıkarıyor

Ünlü Oyuncu Merve Boloğur Şarkı Çıkarıyor
Oyuncu Merve Boloğur magazin basını ve sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Boloğur şimdide sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şarkıcı olmak istediğini belirtti.

Son zamanların en popüler magazin ve sosyal medya konularından olan ve hemen her gün bir şekilde gündemde olmayı başaran güzel oyuncu Merve Boloğur bir kez daha magazin basınında yer almayı başardı. Sık sık yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ve son dönemde de YouTube kanalı açarak YouTuber olmaya karar veren oyuncu Merve Boloğur şimdilerde ise yeni bir aktivite peşinde. Son paylaşımında bunu sevenleriyle paylaşan güzel yıldız asıl mesleği olan oyunculuğu ise neredeyse unutmuş durumda. Son olarak 3 yıl önce ekranlarda seyirciyle buluşan Merve Boloğur üç yıl boyunca herhangi bir yapımda yer almadı. Zaman zaman yaptığı sansasyonel açıklamalarla da gündeme gelen oyuncunun son olarak el attığı iş ise şarkıcılık oldu. Bunu sosyal medya hesabından duyuran Merve Boloğur takipçilerinden tam destek aldı.

Merve Boloğur Şarkıcı mı Oluyor?

Son olarak 3 yıl önce bir dizide rol alan ve o tarihten itibaren uzun süredir ekranlarda yer almayan ancak magazin basını ve sosyal medyada da hemen her gün bir şekilde kendinden söz ettiren oyuncu Merve Boloğur son olarak YouTube kanalı açmış ve YouTuber olmak için adım atmıştı. Zaman zaman hesabından videolar paylaşan Merve Boloğur şimdilerde ise şarkıcı olmak için harekete geçti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan oyuncu Merve Boloğur paylaşımında “sürprizimi açıklıyorum; yeni şarkım yolda” ifadelerini kullandı. Böylece oyuncunun son aktivitesinin şarkıcılık olduğu ortaya çıkmış oldu. 33 yaşında olan ve paylaşımlarıyla magazin basınının gündeminden düşmeyen oyuncunun bu paylaşımına büyük beğeni ve yorum geldi. En büyük yorum ise şarkıcı Işın Karaca’dan geldi.

Bir Sen Eksiktin!

Oyuncu Merve Boloğur’un sosyal medya hesabından yaptığı ve şarkıcı olmak istediğini duyuran açıklaması sevenleri tarafından heyecanla karşılanırken oyuncunun bu son isteğine ünlü şarkıcı Işın Karaca2dan çarpıcı ve beklenmedik bir yorum geldi. Merve Boloğur’un “sürprizimi açıklıyorum; yeni şarkım yolda” açıklamasına Işın Karaca sosyal medya hesabından cevap olarak “çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!” yorumunda bulundu. Bu yorum büyük dikkat çekerken Merve Boloğur bu yoruma bir karşılık vermedi. Merve Boloğur’un çıkaracağını açıkladı şarkının ne zaman sevenleriyle buluşacağı ise şimdiden beklenmeye başlandı.

08-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar