Usta oyuncu Ünal Silver vefat etti

Usta oyuncu Ünal Silver vefat etti
Sinema ve dizilerin sevilen ve başarılı oyuncularından olan ünlü isim Ünal Silver 76 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bu yıl başından itibaren televizyon, müzik ve oyuncu sektöründe peş peşe büyük kayıplar yaşandı. Birçok ünlü ismin hayata veda ettiği 2023 yılında sektör değerli isimlerini toprağa vermenin derin üzüntüsünü yaşadı. Son olarak geçtiğimiz günlerde hayata veda eden ünlü sanatçı Erkin Koray’ın ardından bugün de ünlü bir oyuncu hayata veda etti. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve hastanede tedavisi devam eden ünlü oyuncu Ünal Silver 76 yaşında hayata veda etti. Ünlü isim geçtiğimiz 16 Temmuz’da tedavi gördüğü hastane odasında 76. Yaşını kutlamıştı. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ünlü ismin hayata veda etmesi sektörde derin üzüntüyle karşılanırken oyuncunun sevenleri de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.

Yeni Yaşını bir ay önce kutladı

Dizilerin ve filmlerin sevilen ve usta isimlerinden biri olan oyuncu Ünal Silver tedavi gördüğü özel bir hastanede 76 yaşında hayata veda etti. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncu uzun bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu ve bunun için sık sık hastaneye yatarak tedavi görüyordu. Geçtiğimiz temmuz ayının 16’sında 76. Yaş gününü hastane odasında kutlayan oyuncu “bugün 76 yaşıma bastım” ifadeleriyle bunu sevenleriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncunun sevenleri 76 yaşında hayata veda eden Ünal Silver’in hayatını kaybettiği haberleri karşısında derin üzüntü yaşarken oyuncunun yakınları da bu kayıp karşısında üzüntüye boğuldular. Dizi ve televizyon sektöründe de geniş yankı uyandıran bu ölüm sosyal medya, internet haber siteleri ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı.

Ünal Silver Kimdir?

Gerçek adı Ünal Gümüş olan ünlü oyuncu Ünal Silver bugüne kadar pek çok film ve dizide rol almıştır. 1948 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ünal Gümüş özellikle pek çok sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Deliormanlı, Dedemin İnsanları, Beni Unutma, Hokkabaz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz, Kurşun, Vurgun, Diriliş Ertuğrul, No: 309, Benim İçin Üzülme, Kuzey Güney, Gönülçelen, Deli Saraylı, Yalancı Yarim, Sessiz Fırtına ve Bir Bulut Olsam yer almaktadır.

30-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar