Ünlü Şarkıcı Alişan'dan Duygulandıran Paylaşım

Ünlü Şarkıcı Alişan'dan Duygulandıran Paylaşım
Ünlü şarkıcı Alişan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kızı Eliz’in doğum gününü kutladı. Paylaşımında kardeşiyle ilgili yazdıkları herkesi derinden üzdü.

Magazin dünyasının gözde isimlerinden şarkıcı Alişan ile eşi Buse Varol hemen her gün bir haberle magazin sayfalarında, internet haber sitelerinde ya da sosyal medyada yer alıyor. Kimi bir ayrılık iddiasıyla, kimi işleriyle ilgili bir konuyla kimi de özel hayatlarıyla magazin basınının gündeminden düşmüyorlar. Özellikle Alişan’ın zaman zaman geçtiğimiz yıl kaybettiği kardeşiyle ilgili haberler de bunlar arasında yer alıyor. 2021 yılında kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüsten kaybeden Alişan’ın acısı uzun süre magazin basınında yer almıştı. Selçuk Tektaş’ı kaybetmenin üzüntüsüyle uzun zaman gündemde kalan Alişan Buse Varol’la olan kızları Eliz’in 1. Yaş gününde kardeşini unutmadı ve duygusal bir paylaşımla bir kez daha Selçuk Tektaş’ı andı. İşte Alişan’ın kızının doğum gününde kardeşiyle ilgili paylaştığı o mesaj!

Eliz Bir Yaşında

Ünlü şarkıcılardan Alişan sık sık magazin basınında gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Bugün de ünlü şarkıcı kızı Eliz’in doğum günü sebebiyle magazin sayfalarında ve sosyal medyanın yer aldı. Bir yıl önce dünyaya gelen Eliz’in 1. Yaş gününü kutlayan ünlü isim bu günde 2021 yılında kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş’ı da andı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Alişan, paylaşımında “amcanla tek fotoğrafın. Ben sana her zaman amcanı anlatacağım kızım. Amcanın sen doğduğunda nasıl mutlu olduğunu seni ne kadar sevdiğini anlatacağım. Göremeyecek olsan bile görmeden onu tanıyacaksın seveceksin kızım” ifadelerine yer verdi.

Üç Aşkım Bir Arada

Daha sonra yine sosyal medya hesabından yeğenleri Eyşan, ceylan ve kızı Eliz’le olan fotoğrafı paylaşan Alişan paylaşımında “Eyşan’ım, Ceylan’ım, Eliz’im… Üç aşkım bir arada. Allah’ım güzel yazılar yazsın size. Ben her zaman böyle yanınızda olacağım. İnşallah Allah ömür verdikçe” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde kar yağarken bir fotoğraf paylaşan Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’la ilgili paylaşımında “eskiden çok severdim. Ama şimdi sen o toprağın altında yatarken, üzerine düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne yaza” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı Alişan’ın yaptığı bu paylaşımlar sevenleri ve takipçileri tarafından beğenildi ve pek çok yorum aldı.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar