Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu koronavirüse mi yakalandı?

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu koronavirüse mi yakalandı?
Hayatın her alanını etkileyen koronavirüs salgını hızlı bir şekilde yayılmaya devam ederken, üzücü bir haber de ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'ndan geldi. İşte detaylar...

Dünyanın birçok bölgesinde ve Türkiye'de görülen koronavirüs (Covid- 19) salgını hızlı bir şekilde yayılırken hastalığa yakalanan kişi sayısı da artıyor. Sağlık Bakanlığı'nın 28 Mart verilerine göre Türkiye'de koronavirüs salgını sebebiyle vefat eden kişi sayısı 108'e yükseldi. Dünyayı etkisi altına alan virüs tehdidine karşı çeşitli önlemler alınırken birçok ünlüden de koronavirüse yakalandığına dair haberler yayılıyor. Son olarak Demet Sağıroğlu'nun koronavirüse yakalndığı iddiası sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı. Amerika'da olan Sağıroğlu bir açıklama yaparak iddialara açıklama getirdi. Ünlü şarkıcı Sağıroğlu, çevresindeki birçok kişiye koronavirüs teşhisi konduğunu belirtti. Bazı semptomların kendisinde de görüldüğünü belirten Sağıroğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Demet Sağıroğlu test yaptırmadı!

ABD'nin New York şehrinde yaşayan Demet Sağıroğlu, gazetelerde çıkan ve sosyal medyada hızla yayılan haberler sebebiyle bir açıklama paylaştı. Sosyal medya hesabından uzunca bir mesaj yayınlayan 53 yaşındaki sanatçı, New York'ta durumların kötü olduğunu söyledi. 10 gündür hasta olduğunu belirten Sağıroğlu, test yaptırmadığını fakat koronavirüsten şüphelendiğini belirtti. 4,5 günlük ağır bir süreç geçirdiğini anlatan Sağıroğlu, biraz halsiz olduğunu ve kimseyi endişelendirmemek için yakınları haricinde kimseye haber verdiğinin altını çizdi. Merak eden ve iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür eden Demet Sağıroğlu, hasta olanlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Demet Sağıroğlu Kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınıyor. Demet Sağıroğlu 5 Aralık 1966'da Erzurum'da doğdu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'nde eğitim alan Sağıroğlu, eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nde tamamladı. Ünlü sanatçı Kayahan'la yolları kesişen Sağıroğlu, ilk vokalistliğini Eurovision Şarkı Yarışması'nda yaptı. 90'lı yıllara damga vuran şarkılarıyla bilinen Sağıroğlu'nun birçok şarkısı, hafızalardaki tazeliğini koruyor. Sağıroğlu 1994'te Kınalı Bebek, 1996'da Şkayetim Var, 1998'de Sımsıcak, 2000 yılında Papatya Falları, 2004 yılında Korkum Yok ve 2012 yılında Özlemedin mi? albümleriyle hayranlarıyla buluşurken, 2009 yılında da Silkelen adlı single parçasıyla müzik dünyasındaki yerini almıştı. Sağıroğlu bir süredir New York'ta yaşıyordu.

İşte Demet Sağıroğlu'nun yaptığı açıklamanın tam metni;

"Bugün gazetelerde çıkan haber yüzünden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak için yazıyorum bu yazıyı. (Maalesef tam bu zaman da telefon bazı applicationları, her şeyi siler oldu whatsup dahil) Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım. Ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum. Az ateşim var hep var. Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum Test yaptırmadım.Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim."

Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın!

"Sizler, ailem ve dostlarım; bana 'sevgi'nin kıymetini bir kere daha gösterdiler ve gösteriyorsunuz, teşekkür ederim. Her türlü hastalık geçiren ve geçirecek herkese çok geçmiş olsun. Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın! Sizlere geçen sene yaptığım 'Geçiş' tablomla seslenmek istedim bu sefer. Sezgi, kaçmak, boyut değiştirmek, kendiyle yüzleşmek ya da nasıl adlandırırsanız.. Geçişler’de kendinden parçalar bıraksan da, Evren; Pollyanna’nın penceresinden bakanlar için, ışıltıyla gülümsemeye devam eder. Önemli olan bardağın dolu tarafını hala görebilmek. Kendinize ve kıymet verdiklerinize iyi davranın. Çok sevgiler güzel ailem, güzel kardeşlerim, tanıdıklarım, tanımadıklarım."

28-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar