Ünlü Şarkıcı Hayatını Kaybetti!

Ünlü Şarkıcı Hayatını Kaybetti!
Bir döneme damga vuran şarkıcılardan olan ve Ankara Rüzgarı adlı şarkıyla hafızalarda yer alan Şarkıcı Ata hayatını kaybetti. İşte haberin detayları!

Son zamanlarda ünlü isimlere dair haberler gündemde fazlasıyla yer almaya başladı. Özellikle boşanmalar, ayrılmalar ve derken ölüm haberleri. Özellikle son dönemde dünyayı adeta kasıp kavuran salgın hastalık Covid – 19 sebebiyle pek çok insan hayatını kaybederken bunlardan birçoğunu da ünlü isimler oluşturdu. Bugünde yine ünlü bir isim hayata veda etti. Ancak bu sefer ölüm sebebi koronavirüs değil beyin kanaması olarak raporlara işlendi. Bir zamanların ünlü şarkıcılarından Ankara rüzgarı adlı şarkıyla belleklere kazınan ve pek çok bestesi ünlü isimler tarafından seslendirilen Ata hayatını kaybetti. Sahne ismi olarak soyadını kullanan ve gerçekte adı Salih Ata olan şarkıcı beyin kanamsı nedeniyle hayata veda etti. Haberi duyuran her zaman ki gibi ünlü isimlerin vefat haberini duyuran şarkıcı ve yazar Onur Akay oldu. İşte haberin detayları!

Ata Hayatını Kaybetti!

Bir dönem Ankara Rüzgarı adlı şarkıyla dikkatleri üzerine çeken ve sahnelerde adeta fırtına gibi esen şarkıcı Ata hayatını kaybetti. Besteci ve şarkıcı Salih Ata’nın ölüm haberini duyuran ünlülerin ölüm haberini duyurmasıyla ünlenen Onur Akay olurken şarkıcının beyin kanamsı dolayısıyla hayata veda ettiği öğrenildi. Şarkıcı Salih Ata Gündoğdu Duran’ın Ankara Rüzgarı adlı şarkısıyla büyük kitlelere kendisini sevdirmeyi başarmıştı. Şarkıcı Ata’nın aynı zamanda pek çok ünlü isimin albümlerinde de besteleri bulunuyordu. Bunlar arasında Kenan Işık’ın şiir ablimi, Zerrin Özer’in seslendirdiği Veda şarkısı, Zara’nın söylediği Aşk ve İzel’in seslendirdiği Sevgili Yakınlığı bunlar arasında ilk akla gelenlerdir. Şarkıcının hayata veda etmesi pek çok seveni tarafından üzüntüyle karşılandı. Bizde canlitv.com ailesi olarak Ata’ya Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diyoruz.

Şarkıcı Salih Ata Kimdir?

Bir dönemlere damga vuran ve şimdilerde sadece belli bir kesim tarafından hatırlanan şarkıcılardan biri olan Salih Ata İstanbul teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ud bölümünden mezun olmuştur. Asıl adı Salih Ata olan şarkıcı sahne adı olarak soyadını kullanmıştır. Bir dönemin meşhur gazinoları olan Çakıl, Gar, Maksim gibi yerlerde sahne alan Ata’nın besteleri pek çok ünlü isim tarafından seslendirilmiştir. Şarkıcı Ata aynı zamanda işletmecilikte yapmaktadır.

03-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar