Ünlü Şarkıcı İtiraf Etti: Korkunç Bir Evlilikti

Ünlü Şarkıcı İtiraf Etti: Korkunç Bir Evlilikti
Bir zamanların ünlü şarkıcısı Hamiyet katıldığı bir programda babasının intihar ettiğinden yaptığı iki evlilikteki hatalarına kadar pek çok bilinmeyenini anlattı.

Ünlüler dünyasında yaşanan kimi olaylar ortaya çıkmadığı için bilinmiyor. Öyle ki etrafımızda yaşanan olayların aynısı ya da benzeri ünlülerin de başına gelebiliyor ve bu durum karşısında ünlülerde acı çekiyor, üzülüyor. Bir zamanların ünlü şarkıcılarından Hamiyet bugün katıldığı bir programda hayatıyla ilgili şu ana kadar kimseye anlatmadığı anıları paylaştı. Bir zamanların ünlü ismi şarkıcı Hamiyet hayatında yaşadığı acı olaylardan babasının intiharından, evliliklerine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Ünlü isim özellikle babasının intiharı olayının kendisini nasıl etkilediğini ve babasının intihar ettiği anda sahnede seslendirdiği şarkıyı bir daha seslendiremediğini açıkladı.

Ben Sahnedeyken Babam İntihar Etti

Ünlü şarkıcı Hamiyet bugün katıldığı bir programda hayatına dair bilinmeyenleri paylaştı. Hamiyet hayatının en büyük trajedilerinden biri olan babasının intiharını anlattı. Ünlü şarkıcı Hamiyet “Babam intihar ederek vefat etti. Bu benim için çok büyük bir travmadır. Babam intihar ettiği sırada ben sahnedeydim. Benim babamla çok sıkı fıkı bir arkadaşlık ilişkim vardı. Babam beni çok arardı. Annemde kızardı, kocaman kadın oldu, günde beş defa aranır mı, derdi. Ben sahneye çıkmıştım o gün. Babam aradı ben alo alo dememe rağmen ses vermedi. Daha sonra annemin anlattığına göre seni duyuyordu ama cevap veremiyordu. Seninle vedalaşacaktı, dedi. Sahneye çıktım ve söylediğim türküyü hiç unutmuyorum. Oy Asiye Asiye türküsünü söyledim. O günden sonra o türküyü hiç söylemedim” ifadelerini kullandı.

Korkunç Bir Evlilikti

Ünlü şarkıcı yaptığı evliliklerden bahsederken iki evlilik yaptığını söyledi. Bu evliliklerden iki çocuğu olan Hamiyet “2004 yılında evlilik yaptım. Çok iyi olduğum bir dönemdi. Bir çocuğum oldu, beş sene de sürse güzel bir evliliğim oldu. 2009 yılında boşandım. 2011 yılında tekrar evlendim. O korkunç bir evlilikti. 10 ay sürdü. 1 yıl içinde boşandım. Çok berbat bir evlilikti, canımı zor kurtardığım bir evlilikti. Korkunç bir evlilikti. Türkiye’nin en büyük dolandırıcısıyla evlenmişim. Ben bu evlilikte şunu öğrendim: Herkes her şeyi yapabilir” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı iki evliliğinden iki çocuğu olduğunu ve şimdi çocuklarıyla birlikte yaşadığını belirtti.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar