Şarkı Buray’dan Genç Hayranına Büyük Sürpriz

Şarkı Buray’dan Genç Hayranına Büyük Sürpriz
Ünlüler dünyasında nadir gerçekleşen bir ahde vefa örneğini Şarkıcı Buray gerçekleştirdi. Buray kendisine hayran olan görme engelli hayranına sürpriz bir ziyarete bulundu.

Magazin ve ünlüler dünyasında ayrılık, kavga, tartışma ve olumsuz haberler kadar zaman zaman vefanın yüksek olduğu ve insanları duygulandıran olaylarda yaşlanıyor. Kimi ünlüler özellikle bu anlarda ön plana çıkıyor ve yapılan davranış gündemin ilk sıralarına oturuyor. Ünlü şarkıcılardan Buray’da böyle bir olayla magazin basınının gündeminde yerini aldı. Bir hayranının kendisiyle ilgili güzel dilek ve isteklerini duyan Buray soluğu bu hayranının yanında aldı ve Buray ve hayranı hem güzel hem de duygulandıran anlara imza attılar. Görme engelli hayranının kendisiyle birlikte şarkı söylemek istediğini öğrenen Buray’ın hayranıyla şarkı söylemesi magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Görme Engelli Hayranıyla Buluştu

Şarkıcı Buray kendisiyle şarkı söylemek isteyen 11 yaşındaki görme engelli hayranı için İstanbul’dan İzmir’e gitti ve genç hayranına büyük bir sürpriz yaptı. Çok sevdiği ve hayranı olduğu şarkıcının hiç beklenmedik bir anda okuluna gelmesi genç hayranının büyük bir şaşkınlık yaşamasına sebep oldu. Şarkıcının geldiğini sesinden tanıyan hayran daha önce bir haberde hayranı olduğu şarkıcı Buray’la birlikte bir şarkı söylemek istediğini belirtmişti. Şarkıcının bu haberi okuyup ansızın okuluna gelmesi genç hayranı oldukça mutlu ederken ikili birlikte şarkılar söylediler. Aynı zamanda besteleri de olan genç hayran bestelerini Buray’a çaldı. İkili ayrıca okulda mini bir konser verdi. Oldukça renkli anların yaşandığı buluşmada genç hayran ve şarkıcı Buray’ın mutlulukları herkesi mutlu etti.

İçimde Kelebekler Uçtu

Şarkıcı Buray genç hayranıyla oldukça renkli anlar yaşadı ve birlikte seslendirdikleri şarkılarla okuldaki herkesi mutlu etti. Şarkıcı Buray yaşadıklarıyla ilgili olarak “sabah haberleri okuyordum. Haberi görünce çok mutlu oldum. İçimde kelebekler uçtu. Bu kızı görmek istiyorum dedim. İstanbul’dan yollara düşüp geldik. Ameliya çok özel bir yetenek, özel bir ruh. Ona bir sürpriz yapmak istedim. Geldiğimi bilmesini istemedim. Birkaç arkadaşı geleceğimi haber vermiş ama o geleceğime inanmamış. Bugün ise birlikteyiz. Şarkı söylerken çok duygusal anlar yaşadık. Ameliya’nın benim bestelerimi çalıp söylemesi ilham verici. Tüylerimiz diken diken oldu. Benim için sihirli bir andı. Ameliya çok yetenekli. Kulağı çok iyi. Standartların üzerinde bir yeteneğe sahip. Kendi besteleri de çok güzel” ifadelerini kullandı. Şarkıcı Buray daha sonra hayranına key-board hediye etti.

23-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar