Ünlü YouTuber Enes Batur’a büyük şok!

Ünlü YouTuber Enes Batur’a büyük şok!
Videoları ve takipçi sayısıyla haber olan Enes Batur bu sefer cezalandırılmasıyla haber oldu. Neydi Batur’un ceza almasına sebep olan olay ve Enes Batur nasıl tepki verdi?

15,2 milyon takipçisiyle ülkemizin en çok izlenen YouTuber'larından Enes Batur şokta! Hayranlarını kahreden haberi bizzat kendisi verdi. Ünlü YouTuber Enes Batur’a büyük şok yaşatan olay onun meşhur olmasını sağlayan YouTube tarafından verildi. Her zaman videoları ve takipçi sayılarıyla haber olan Enes Batur bu sefer cezalandırılmasıyla haber oldu. Neydi Batur'un ceza almasına sebep olan olay ve Enes Batur nasıl tepki verdi ? Ayrıntılar konuyla ilgili haberimizde.

Ünlü YouTuber Enes Batur’a büyük şok!

O bir YouTuber... O bir sosyal medya fenomeni… Yüklediği videolar artık milyonlar tarafından izleniyor, yükleniyor ve yorumlanıyor. Kendisini meşhur eden YouTube tarafından video yükleme cezası alan Enes Batur, Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı. İşte o açıklama!

Emeklerimiz çöp oluyor!

Sahip olduğu 15,2 milyon takipçi sayısıyla en büyük YouTuber konumundaki Enes Batur, Instagram üzerinden bir paylaşım yaptı. Canlitv platformu olarak paylaşımı aynen veriyoruz. “Birkaç günlük video içeriğim hazır. Ancak aldığım ceza nedeniyle bunları yükleyemiyorum. Emeklerimiz çöp oluyor”

Cezası ne zaman kalkacak?

Hayranlarının şok olması üzerine Enes Batur yaptığı açıklamada verilen cezanın haksız yere olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin en çok izlenen YouTuberi Batur, geçmiş tarihli bir paylaşımı üzerinden bir ceza aldığını ve YouTube’a video yüklenmesinin yasaklandığını söyledi. Kendisi dahil hiç kimse YouTube tarafından verilen cezanın ne zaman kalkacağını bilmiyor.

Enes Batur Kimdir?

1998 doğumlu genç YouTuber Antalya’da yaşıyor. Açtığı Youtube kanalı bugün 15,2 milyon takipçiyle izleniyor. Önceleri paylaştığı komik videolarla sosyal medyada fenomen olan Enes Batur daha sonraları bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları yayınladı. Her yıl düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri 2017 yılında ilk defa En İyi YouTuber/Instagrammer kategorisiyle ödül düzenledi ve bu ödülün ilk sahibi Enes Batur oldu.

İlk filmi “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” ile oldukça ses getiren YouTuber, 2. Filmi “Enes Batur Gerçek Kahraman” ile şöhretini perçinledi. “Enes Batur – Dolunay” adlı parçayla müzik piyasasını alt üst etmeyi başardı. Yarım saatte 500.000'den fazla kişi tarafından izlenerek önemli bir rekora imza atan Enes Batur’a aldığı cezadan dolayı geçmiş olsun diyor ve en kısa zamanda ekranda görmek istiyoruz.

Ödülleri:

2018 – Altın Palmiye Ödülü – “Yılın Sosyal Medya Fenomeni”

2017 – Altın Kelebek Ödülü – “En İyi YouTuber /Instagrammer”

Enes Batur filmleri:

2019 – Enes Batur Gerçek Kahraman

2018 – Enes Batur Hayal mi Gerçek mi

11-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler