Ünlüler bu hafta Instagram'da neler paylaştı?

Ünlüler bu hafta Instagram'da neler paylaştı?
Bizler Canlı Tv olarak günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram’da ünlü isimler acaba neler paylaştılar merak ettik ve paylaşımlarını sizler için derledik

Her ne kadar magazine kızsak da yine de ünlülerin neler yaptıklarını merak eder dururuz. Siz de özellikle sosyal medyada ünlü isimlerin neler paylaştıklarını merak ediyor musunuz? Bizler Canlı Tv olarak günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram’da ünlü isimler acaba neler paylaştılar merak ettik ve bir haftalık paylaşımlarını sizler için derledik. Buyurun efendim.

Ünlüler bu hafta Instagram'da neler paylaştı?

Birbirinden renkli paylaşımlar yapan ünlüler bazen gündelik yaşamlarını bazen de görev aldıkları diziler hakkında paylaşım yapıyorlar. İşte ünlülerin birkaç günlük paylaşımlarını siz değerli Canlı Tv izleyicileri için yayınlıyoruz...,

Alp Navruz yağmurlu bir gün paylaşımı yaptı. Elinde kahve fincanı ve gözlüğüyle kederli duruşuyla Alp Navruz yağmurlu bir gün paylaşımını mimikleriyle desteklemiş oldu.,

Gülümseyen bir fotoğrafını paylaşana Aytaç Şaşmaz ise “80’ler 90’lar işte” paylaşımını yaptı. Son zamanların ekranlarda aranan yüzü Berguzar Korel ise oldukça şık bir fotoğraf paylaşarak altına şu yorumu yaptı. “Bak bu fotoğrafların altına ne yazacağım stresi yoruyor işte beni sevgili mentorum…”

Paylaşıma yorum ise Ezgi Mola’dan gelmiş. Ezgi Mola’nın harika bir tespiti var. Şöyle demiş Mola: “ Sen düzenli fotolarını koy, yazısı eksik kalsın…”

Birce Kalay ise güya içinden çıkamadığı mutfağından yaptığı bir fotoğrafın altına şunu yazmış. “Hafif yanık. Analog bir gün…”

Acun Ilıcalı ise yanına aldığı iki ufaklıkla objektiflere gülümserken altına şunu yazmış. ”Miami ekibi. Yasemin melisa ve ben.”

Burak Sevinç ise kol düğmeleriyle oynarken çekindiği fotoğrafını paylaşmış ve altına hayranlarını hoplatacak ilginç bir yorum yazmış. ”Çok az kaldı buluşuyoruz.”

Ne dersiniz yeni bir aşk mı ya da dizi film projesi mi bekleyip göreceğiz.

Caner Cindoruk ise oğluyla çektirdiği sanki korku tünelinden fırlamış gibi bir fotoğrafın altına şunu yazmış.” Tuhaf duygular içindeyiz.”

Evet yüz ifadelerinden anlaşıldığına göre bizce de çok tuhaf duygular içindeler.

Demet Özdemir ise rüya gibi bir gece yaşadığını belirterek oldukça uzun bir yazı yazmış. Bir kelebeğe benzettiği elbisesiyle poz vermeyi de ihmal etmemiş. “ Ödül gecesinden rüya gibi bir geceydi. Kendimi bir kelebek gibi hissettim. Sayende sana çok teşekkür ederim. Canım arkadaşım Rutkay Ozis. Elbisemi bayılarak mest olarak giydim. Ellerine sağlık Necdet Taciroğlu.”

Görkem Sevindik ise arkadaşı Aytaç Şaşmaz’la poz vermiş. Ve altına biraz gerçek biraz şaka şu yorumu eklemiş.” Bildiğim her şeyi öğretiyorum Aytaç Şaşmaz’a. Başta gülmeyi canım arkadaşıma.”

Merve Çağıran ise laptopun başındayken çekindiği fotoğrafı paylaşmış ve altına kısa ama anlamlı bir cümle yazmış. “Hayal et..!”

Özgecan Gürel ise köpeğiyle bakıştığı fotoğrafı paylaşmış ve kendisine tepkili gözlerle bakan köpeğine seslenmiş. “Bana öyle bakma. Evde üç kedi var.”

Hercai’nin uslanmaz aşığı Akın Akınözü ise gizemli şehir Mardin’den bir kare paylaşmış ve eklemiş. ” Bu mistik ve keyifli çekim için teşekkürler. Nisan.”

 

23-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar