Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Şampiyon dizisinde!

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Şampiyon dizisinde!
Önümüzdeki sezon TRT1 ekranlarında başlayacak olan Şampiyon dizisinin kadrosu şekillenmeye başlıyor. Oyuncu ekibine son olarak usta isim Erdal Özyağcılar dahil oldu!

Başrolünde başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı dizi Şampiyon çok yakında TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak. BSK Yapım imzalı dizinin yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller ikilisi üstleniyor. Dizinin etkileyici hikayesini Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Ketche (Hakan Kırvavaç) oturuyor. Tolgaha Sayışman, Emir Özyakışır ve Ümit Erdim gibi isimlerin yer aldığı dizide kadın başrol oyuncu olarak Yıldız Çağrı Atiksoy'a teklif götürüldüğü biliniyor. Tecrübeli oyuncu Erdal Özyağcılar ise Şampiyon dizisiyle anlaşan son isim oldu. Usta oyuncu hangi karakteri canlandıracak? Erdal Özyağcılar kimdir?

Erdal Özyağcılar'ın Şampiyon dizisindeki karakterini tanıyalım.

BOKS ANTRENÖRÜ YAMAN GÜNALTAY

Tolgahan Sayışman'ın Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı karakterine hayat vereceği dizide usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Fırat'ın antrenörü ve yol göstericisi Yaman Günaltay rolüyle ekranlarda olacak. Yaman Günaltay boks camiasında disiplinli ve tecrübeli bir koç olarak anılır. Öngörülerine ve tavsiyelerine imrenilen Yaman Günaltay aynı zamanda Fırat'a yol gösterecektir. Hayata ve yaptığı spora ait çoğu şeyi o öğretir.

ERDAL ÖZYAĞCILAR KİMDİR?

Erdal Özyağcılar, 1948 yılında Bursa ilinin İznik ilçesinde doğmuştur. Meslek hayatına 1966 yılında Ölüm Tarlası adlı filmle başlamıştır. Daha sonra çeşitli tiyatro ve sinema çalışmalarına devam eden oyuncu Şehir Tiyatroları'nda görev almış ve buradan emekli olmuştur. 1989-2002 yılları arasında bir zamanların efsanesi Bizimkiler dizisinde yer almıştır. Elveda Rumeli ve Yabancı Damat gibi zamanın sevilen dizilerinde başrol oynamış ve büyük beğeni toplamıştır. 2010 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan ve bir roman uyarlaması olan Karadağ dizisinde eşi Güzin Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar ile birlikte rol almıştır. Televizyondaki başarısının yanı sıra yeni dönem sinemasında da yer alan Özyağcılar son olarak Mucize:2 Aşk ve Aile Arasında gibi filmlerde oynamıştır. 

ÖDÜLLERİ

1986 - 23. Antalya Film Şenliği, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Züğürt Ağa) (Kekeş Salman)
2008 - 3.İsmail Dümbüllü Ödülleri, En İyi TV Oyuncusu (Elveda Rumeli) (Ramiz)
2009 - 31.Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oskarları , En İyi Erkek Oyuncu (Elveda Rumeli) (Ramiz)

04-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar