Usta oyuncu Sefirin Kızı dizisine katılıyor!

Usta oyuncu Sefirin Kızı dizisine katılıyor!
Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna yeni bir isim ekleniyor. Son olarak Savaşçı dizisinde yer alan usta isim kim?

Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı dizisi pazartesi akşamları seyirciyi ekran karşısına kilitlemeye devam ediyor. 2.sezonunu başarıyla sürdüren dizi 25 bölümü geride bıraktı. O3 Medya ve NGM Pictures imzalı Sefirin Kızı büyük bir heyecan ile devam ederken kadroya önemli bir isim dahil olacak.

USTA İSİM ZERRİN SÜMER SEFİRİN KIZI'NDA!

Oynadığı birçok tiyatro oyunu, dizi ve film projesiyle akıllara kazınan usta oyuncu Zerrin Sümer, Sefirin Kızı dizisiyle anlaştı. Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde Akkız Bozkurt karakterine hayat veren Sümer'in Sefirin Kızı dizisindeki rolü merakla bekleniyor. 

ZERRİN SÜMER KİMDİR?

Zerrin Sümer 1945 yılında İzmir, Bergama'da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulunu burada okumuş ortaokul yıllarında Bergama Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatro hayatına başlamıştır. Daha sonra Ankara'ya giderek Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Devlet tiyatrolarında ve özel tiyatrolarda birçok oyunla sahneye çıkan usta oyuncu 1995 yılında Bir Demet Tiyatro'da Telviye Çıtır karakterine hayat vermiştir. 1996 yılında Yılmaz Erdoğan'ın BKM oyuncularına katılmış daha sonra Vizontele ve Vizontele Tuuba filmlerinde yer almıştır. Birçok dizi ve film projesiyle kariyer hayatına devam eden Zerrin Sümer, son yıllarda Güzel Köylü, O Hayat Benim ve Savaşçı gibi başarılı dizilerde yer almıştır. Şimdi ise Star TV ekranlarının favori dizisi Sefirin Kızı'na transfer olacaktır.

 

Sefirin Kızı her pazartesi saat 20:00'de Star TV ekranlarında!

28-10-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar