Yalı Çapkını’nın Hattuş Hala’sı Şerif Sezer diziye veda mı ediyor?

Yalı Çapkını’nın Hattuş Hala’sı Şerif Sezer diziye veda mı ediyor?
zun süredir magazin basınında ve sosyal medyada bu konu konuşulurken usta sanatçıdan bu yönde herhangi bir açıklama bugüne kadar kamuoyuna yansımadı.

Şerif Sezer Yalı Çapkını dizisine veda mı ediyor? Şerif Sezer’in Yalı Çapkını dizisi resmi instagram hesabını takipten çıkardığı doğru mu? Yalı Çapkını resmi hesabı Şerif Sezer’in sosyal medya hesabını takip ediyor mu? Yalı Çapkını dizisi son bölümde neler oldu? Dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?Şerif Sezer’in ayrılığı ile ilgili taraflardan herhangi bir açıklama geldi mi? Şerif Sezer ve Yalı Çapkını hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Yalı Çapkını’nın Hattuş Hala’sı Şerif Sezer diziye veda mı ediyor?

Türk Sineması’nın güçlü ismi Şerif Sezer son zamanların en çok izlenen ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinden ayrılıyor mu? Uzun süredir magazin basınında ve sosyal medyada bu konu konuşulurken usta sanatçıdan bu yönde herhangi bir açıklama bugüne kadar kamuoyuna yansımadı. Fakat 76 yaşındaki usta oyuncu Şerif Sezer öyle bir hareket yaptı ki kafalar allak bullak oldu.

Fuat’ın ölümü Korhanlar’ı derinden sarsıyor

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Öznur Serçeler, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi önemli isimlerin rol adığı Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi her bölümde yeni gelişen heyecanlı olaylarıyla izleyicilerini ekran başına toplamayı başarıyor. Son bölümde duygusal sahnelerin yaşandığı, Ferit’in Seyran’ı kaçırdığı ve Fuat’ın trafik kazası sonucu hayata veda etmesinin ardından bir önemli ismin daha diziden kopacağı iddiaları ileri sürüldü. Bu isminde Hattuş Hala karakterine başarıyla hayat veren Şerif Sezer olduğu iddiaları gündemde.

Şerif Sezer Yalı Çapkını hesabını takibi bıraktı

Daha önce takip ettiği Yalı Çapkını dizisinin sosyal medya hesabını takipten aniden çıkaran Şerif Sezer’in bu hareketi iddiaları güçlendirdi. 76 yaşındaki duayen sanatçının Instagram hesabından Yalı Çapkını dizisinin resmi hesabınının takibini bırakması kafalardaki soru işaretlerini güçlendirdi. Ama hala her iki taraftan da böyle bir açıklama gelmemesi izleyenleri merak içinde bırakıyor. Öte yandan Yalı Çapkını resmi instagram hesabının usta oyuncu Şerif Sezer’i takibe devam ettiği görülüyor.

22-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar