Uyanış: Büyük Selçuklu 4.Bölüm İzle!

Uyanış: Büyük Selçuklu 4.Bölüm İzle!
Sırla ve Aşkla yoğrulmuş Destansı Mücadelenin anlatıldığı Uyanış: Büyük Selçuklu 4. Bölüm İzlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Akli Film tarafından  tarih ve kurgu türünde yapılan, Serdar Özonalan ve Emre Konuk tarafından kaleme alınarak yine Emre Konuk yönetmenliğinde çekilen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 kanalında 19 Ekim Pazartesi akşamı 4. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kısa sürelik yayın hayatında İzleyicinin gönlünde taht kurmuş, aynı zamanda reytinglerde Totalde ve AB sıramasında hem yeni bölümü, hem de özeti ile ilk 3 sıraya yerleşmiş dizinin başrollerinde ise Buğra Gülsoy, Ekin Koç,Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Sevda Erginci,Leyla Lidya Tuğutlu'nun yer alıyor.

 TRT 1'nin büyük beğeni toplayan dönem dizisinin yeni bölümü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Uyanış: Büyük Selçuklu 4. bölüm izle ve Uyanış: Büyük Selçuklu son bölüm izle araması yapıyorlar. Aşağıdaki bağlantı üzerinden dizinin yeni bölümüne ulaşabilir, yazının devamından yeni bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Uyanış: Büyük Selçuklu 4.Bölüm İzle!

Bu Akşam yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Uyanış Büyük Selçuklu 4. bölümde, Sencer Rüstem ve Aslantaş'ı kurtarmak için İlteber'in evine girer. Aralarında yeni yeni aşk filizlerinin yeşerdiği Turna Hatun Sencer'i yakalar.  Sencer'e duyduğu Aşka rağmen kafası karışır. Onu babası İlteber'in kovucularına mı teslim edecek yoksa cezasını kendisi mi verecektir?

Yorgos, tüm şüphelerinde haklı çıkarak Sencer'in Melikşah'ın oğlu olduğunu öğrenir. Nizamülmülk'e rağmen Başulu'nun çadırına girerek onu uykuda gafil avlayarak öldürecek mi? Yoksa Sencer'e farklı bir yerden yaklaşıp onu öldürtecek mi? Batınilere karşı artık ilahi güçlerden yardım alması gerektiğinin farkına varan Nizamülmülk, Alami Gazali'yi getirerek ondan ne yapmasını isteyecek? 

Andreas, Casusların peşine yolldaığı iki adamnının ölüm haberini alınca çılgına döner. casus diye bildiği iki kişinin de Melikşah ve Kamaç olduğunu öğrenebilecek midir?

Terken,  Elçin’in ihanetinin delili olabilecek vasiyeti Sultan Melikşah’a ulaştırmak ve Elçin'in yapabileceklerine karşı Melikşah'ı, uyarmak için yola çıkar. Fakat Avlak yolunda öyle bir kaza geçirir ki, KAnlar içinde kalır. Terken ve karnındaki bebeğin son durumu ne olacaktır? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni bölümünde. Uyanış: Büyük Selçuklu 4. bölüm izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde! 

19-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar