Vuslat 30. Bölüm izle

Vuslat 30. Bölüm izle
TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Vuslat, bu akşam 30. bölümüyle ekrana gelecek. Vuslat 30. Bölüm izle.

TRT 1'den ekrana gelen Vuslat dizisi her Pazartesi akşamı saat 20:00'da izleyicisiyle buluşuyor. Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın başrolleri paylaştığı dizi bu akşam 30. bölümüyle ekrana gelecek. Vuslat dizisinin 30. bölümünü izlemek için makalemize göz atabilirsiniz. Vuslat dizisi 30. Bölüm izle.

Vuslat dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Mehmet Özgür, Erdem Akakçe yer alıyor. Bu isimlere Osman Alkaş, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Şeyla Halis, Hikmet Körmükçü, Nurhan Özenen, Gözde Kaya, Özcan Varaylı, Mert Karabulut, Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Veysel Diker, Mehmet Emin Kadıhan, Serra Pirinç, Mehmet Halil Çelik, Barış Kışlak, Başak Kara, Doğukan Töngel, İpek Muştu ve Elif Özkul eşlik ediyor.

Vuslat dizisinin son bölümünde yaşananlar

Bülent, kendi planlarını harekete geçirebilmek adına Tahsin'i kullanmaktadır. Tahsin bu durumdan kendini kurtarabilmek için her şeyi yapsa da Bülent, Tahsin'i avucunun içine almıştır. Tahsin'in kimse tarafından bilinmeyen zaafını Bülent öğrenmiştir ve planları dahilinde Tahsin'in bu zaafiyetini kullanmaktan çekinmeyecektir. Tahsin, Bülent'in hamlelerini karşılayabilmek adına kendini koruması gerekecektir. Öte yandan zor günlerden geçmekte olan Tahsin de oyunu önemli ölçüde değiştirecek hamleler yapmaktan geri durmaz. Feride ise Necmi tarafından aldığı görev doğrultusunda önemli izlerin peşine düşmeyi sürdürür Öyle ki araştırmaları onu çok çok önemli bir ipucuna doğru götürmüştür. Büyük bir merakla peşine düştüğü taş plak, ailesinin tozlu raflarda saklanan sırlarını ortaya çıkarır. Her şey karman çorman bir hal aldığı sırada, Feride, peşinde olduğu şey özelinde destek görebileği kimsesi olmadığını fark eder. Peşinde olduğu olayın üzerindeki sis perdesi kalkana kadar Feride'nin vazgeçmeye niyeti yoktur.

Vuslat dizisinin konusu ne?

TRT 1'den ekrana gelen Vuslat dizisi İbn-i Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunuyla anlatılan drama türündeki televizyon dizisidir. Hazır giyim üzerine iş yapan zengin ailenin ilk oğlu olan Aziz, karanlık bir yoldadır. Ancak zamanla karanlıktan kurtularak iyi bir adama doğru bir dönüşüm yaşayacaktır. Onu bu dönüşümün içerisine sokan ise orta gelirli bir ailenin, iyi niyetli kızı olan Feride sağlayacaktır. İkili birbirini büyük bir aşkın içerisinde bulur.

25-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler