Yasak Elma 120. Bölüm İzle

Yasak Elma 120. Bölüm İzle
Yasak Elma 120. Bölüm İzle; 15 Kasım Pazartesi akşamı 120. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 120. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 120. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Melisa Doğu, Berk Oktay, Barış Aytaç, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 120. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına başlayalı beş sezon olan ve beş sezondur ekranlarda olan dizi pazartesi akşamlarının değişmez yapımlarından biri oldu. Başladığı ilk bölümden itibaren aşk, entrika, güç ve ihanet’in ön planda olduğu dizi reytinglerde de kanalın en çok reyting aldığı yapımlardan oldu. Med Yapım tarafından hazırlanan dizinin gelecek sezon planlamasının da şimdiden yapılmaya başladığı iddia edilirken dizi özellikle kadın seyirci tarafından heyecan ve merakla takip ediliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 120. Bölümü saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Yasak Elma bu sezon beşinci sezonuyla ekrana geliyor. Pazartesi akşamlarının sevilen ve heyecanla takip edilen dizisi Yasak Elma’nın yayınlanan son bölümünde Yıldız’ın aldatıldığını öğrenmesiyle başlayan süreçte Çağatay zor durumda kalmıştır. Çağatay, Yıldız’dan ayrılmak istememektedir ancak Yıldız özellikle Çağatay ve Kumru’dan intikam almaya kararlıdır. Yıldız, Kumru’nun açığını bulmuş ve bunun üstüne gitmeye başlamıştır.

Yasak Elma 120. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarının sevilen ve bu sezon beşinci sezonuyla ekrana gelen yapımı Yasak Elma pazartesi akşamlarının en çok takip edilen yapımlarının başında geliyor. Her sezon aldığı reytinglerle kanalının yüzünü güldüren yapım entrika ve güç odaklı bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde yine heyecan ve merak ön planda yaşanıyor. Bölümde, Ender, Doğan’la ayrılmak zorunda kalmış ve Doğan Ender’e açık şekilde her şeyi söylemiştir. Bunun üzerine Ender, Arzu’yu göndermeye karar vermiş ve bunun için çalışmaya ve planlar yapmaya başlamıştır. Öbür taraftan Çağatay, Yıldız’ın gönlünü almaya ve kendisini affettirmeye kararlıdır. Yıldız ise yeni hayatına adapte olmaya çalışmaktadır. Bu sırada boşanma davasının seyrini sürpriz bir tanık değiştirecektir. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 120. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

15-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar