Yasak Elma 69. bölüm izle

Yasak Elma 69. bölüm izle
Yasak Elma 69. bölüm izle; Yasak Elma dizisinin yeni ve son bölümü canlitv.com adresi üzerinden özgürce izleme imkanına sahipsiniz.

Yasak Elma 69. bölüm izle; Yasak Elma dizisi 69. bölümü ile ekranlara geldi. FOX TV ekranlarının yeni bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

Yasak Elma 69. bölüm özeti

FOX TV ekranları Yasak Elma dizisiyle entrikaya doyuyor. Her bölümü büyük ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisi son olarak 17 Şubat Pazartesi akşamı 69. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Leyla'nın hamileliği herkesin hayatına bir bomba gibi düşmüştür. Bakalım yeni bölümde herkes bu olaya nasıl reaksiyon alacak. Leyla'nın derdi ise Halit'in çocuklarıdır. Yıldız, hamilelik olayına parlar. İşte Yasak Elma dizisinin 69. bölüm özeti karşınızda;

Leyla'nın hamile olduğu ortaya çıkmıştır. Bu durum Halit'i bir hayli şaşırtmıştır. Leyla ise tüm eforunu, kendini Halit'in çocuklarına kabul ettirmeye harcar. Nadir'in hedefinde ise Yıldız vardır. Onu kazanmak adına tüm kozlarını oynar. Bu yolda ona Ender'in yardım etmesini ister. Yıldız da en sonunda hamilelikten haberdar olur. Öfkeyle kalkan Yıldız zararla oturacaktır.

Yasak Elma dizisi her Pazartesi akşamı FOX TV izleyicisiyle buluşuyor. Büyük ilgi gören dizinin bir sonraki bölümü 24 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Yasak Elma ve ilgiyle izlediğiniz tüm dizilere canlitv.com adresi üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım. Öte yandan yeni bölümlerle ilgili tüm detaylar ve bölüm özetleri yazılarımızda yer alıyor.

Yasak Elma dizisi konusu

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç gibi başarılı oyuncuların başrollerde yer aldığı Yasak Elma heyecan dolu bölümüyle yine izleyiciyi ekrana bağlayacak. Medyapım tarafından Fatih Aksoy'un yapımcılığında çekilen Yasak Elma, Melis Civelek ve Zeynep Soyata tarafından kaleme alınan senaryosuyla her hafta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Birbirinden zıt karakterlerde olan kardeşler Zeynep ve Yıldız'ın hikayesinin konu alındığı Yasak Elma'da aşk, öfke, zenginlik hırsı, intikam ve ihtiras bir arada ekrana yansıyor. Zengin bir hayat düşükünü Yıldız bu uğurda kendisine Ender tarafından sunulan teklifi kabul eder ve Halit'le ilişkisi başlar. Zeynep ise hiç fakında olmadan çalıştığı şirketin sahibi Alihan ile zaman içerisinde yakınlaşır. Fakat Zeynep'in bilmediği birşey vardır. Alihan Halit'in ortağıdır. Bu ilişkiler yumağında ilerleyen senaryo dikkat çekmeyi başardı ve Yasak Elma 68 bölümdür başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yukarıdaki linki kullanarak, Yasak Elma 69. bölüm izle!

17-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler