Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak Enis Arıkan katılıyor!

Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak Enis Arıkan katılıyor!
Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümünde izleyenleri bir sürpriz bekliyor. Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak Enis Arıkan katılıyor!

Aldığı reytinglerle oldukça başarılı bir sezon geçiren Yasak Elma'nın yeni bölümünde izleyicileri bir sürpriz bekliyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece gibi başarılı oyuncuların başrollerde olduğu entrika dolu dizinin yeni bölümüne konuk oyuncu olarak Enis Arıkan katılacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Enis Arıkan, dizide Yıldız Argun karekteriyle bildiğimiz Eda Ece'nin Youtube kanalında konuk olarak yer alacak. Enis Arıkan'ın olduğu Yasak Elma'nın 66. bölümü şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Enis Arıkan Yasak Elma'da

Fox Tv'nin sevilen ve başarılı dizisi Yasak Elma heengin hayatlar içerisindeki hırs, entrika ve mücadeleyi konu edinen dizinin yeni sürprizi ise Enis Arıkan oldu. Enis Arıkan, Alice Müzikali ve Benimle Söyle yarşmasıyla tanınmış ve oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştı. Jet Sosyete dizisindeki rolüyle de akıllara kazınan Enis Arıkan'ın Yasak Elma'da konuk olarak yer alması bile heyecanlandırdı. Başarılı dizi Yasak Elma geçen hafta Türkiye Fransa maçı sebebiyle yayınlanmamıştı. 64. bölümü 13 Ocak pazartesi yayınlanacak Yasak Elma'da Enis Arıkan'ın yer alacağı 66. bölüm 2 hafta sonraya yani 27 Ocak pazartesi günü yayınlanacak.

 

Enis Arıkan kimdir?

Sevilen oyuncu ve sanatçı Enis Arıkan 1983 İstanbul doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü'nde eğitim alan Arıkan, 1998'de ilk kez Star Tv'de yayınlanan Aynalı Tahir dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atmış oldu. Yıllardır birçok projede yer alan Enis Arıkan Jet Sosyete dizisindeki Tony karakteriyle çok sevilmişti. Arıkan, Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı, Zilyoner gibi birçok projede başarılı bir performans sergiledi. Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak katılacak Arıkan'ın yeni bir projesi olup olmayacağı ya da Yasak Elma'da devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Yasak Elma 64. Bölüm fragmanı yayınlandı?

Fenomen dizi Yasak Elma'da olaylar durulmak bilmiyor. Yıldız, Ender ve Halit için yeni olaylar yeni başlangıçlara kapılar aralanıyor. Leyla Halit'i herkesten koruyacağını söylüyor ve bu konuda Halit'ten söz istiyor. Leyla ile mücadeleye devam eden Yıldız ise Nadir'den yardım isteyecek ve Leyla'ya tuzak kuracak. Yeni gelişmelere gebe olan Yasak Elma 64. bölüm yine izleyenlere heycan dolu dakikalar yaşatacak. Yasak Elma yeni bölüm 13 Ocak pazartesi Fox Tv ekranlarında...

08-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar