Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’den sevenlerine yeni dizi müjdesi!

Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’den sevenlerine yeni dizi müjdesi!
Yasak Elma dizisinin kötü kadını Şahika'yı canlandıran Nesrin Cavadzade yeni projesini açıkladı. Nesrin Cavadzade’den sevenlerine yeni dizi müjdesi!

Fox Tv'nin entrikalarla dolu dizisi Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade yeni projesini açıkladı. Başarılı ve güzel oyuncu Cavadzade'nin kendi karakteriyle hiç uyuşmadığını söylediği Şahika karakterinden sonra nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı merakla bekleniyordu. Alem dergisine röportaj veren Cavadzade kendiyle ve çalışmalarıyla ilgili merak edilenleri açıkladı. Dijital platformda başlayacak yeni bir projesi olan Cavadzade bu proje hakkında detay vermedi.

Cavadzade yeni projesi hakkında detay vermedi

Cavadzade, "Detay verirsem milyon dolarlık bir ceza ödeyeceğim. Ama beni çok heyecanlandıran bir proje olduğunu söyleyebilirim. Gerçi yine dizim devam ederken setten sete koşacağım günler beni bekliyor ama olsun. Bu yorgunluğu geleceğe yatırım olarak görüyorum. 2020 şimdiden harika bir yıl olacak çünkü bütün bu projeler birer birer değerli seyircilerimizle buluşacak. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayallerimin bile ötesinde bir kariyer yaptım ve yapmaya devam ediyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

Nesrin Cavadzade'den Aşk Tesadüfleri Sever açıklaması

2019 yılında yer aldığı projeleri anlattı.  Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi için kamera karşısına geçen Cavadzade filmdeki rolünü ve sette yaşananları anlatırken, bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alem dergisi için objektiflere poz veren Cavadzade'nin Tamer Yıldız imzalı fotoğrafları ise oldukça beğenildi.

Cavadzade: Zihnen o tempoya hazır değildim

Nesrin Cavadzade kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi. “Aşk Tesadüfleri Sever” ile de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyorsun, çekimler nasıldı?" sorusunu cevaplayan Cavadzade, "Zor ve güzeldi. Benim için çeşitli zorlukları oldu. Zihnen o tempoya hazır değildim galiba. Geriye dönüp baktığımda keşke iki filmim arasında dinlenebileceğim bir zaman olsaydı diyorum. Çok dolu bir kafayla başladım ve sonra kendimi “reset”leyemedim. Ama sonucun her halükarda çok güzel olduğunu biliyorum. Ömer Faruk Sorak dünyanın en yumuşak, en iyi kalpli insanlarından biri. Beni her şeye rağmen pamuklara sardı. Ona çok minnettarım" ifadelerini kullandı. Aşk Tesadüfleri Sever filminde canlandırdığı karakter hakkında da bilgi veren Cavadzade, bir müzik öğretmenini canlandıracağını söyledi. Cavadzade, "Konservatuarda müzik öğretmeni, bir “band”i var, geceleri şarkı söylüyor Ankara’nın çeşitli “in” mekanlarında. Sonra bir çocukla karşılaşıyor ve olaylar gelişiyor" derken filmi izleyenlerin gözyaşlarına boğulacağının da ip ucunu verdi.

Yasak Elma'da Şahika'yı oynamak çok sevkli

Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla da beğeni toplayan Nesrin Cavadzade, bu dizideki Şahika karakteriyle ilgili düşüncelerini de paylaştı. Cavadzade, "Şahika karakteri için neler söylemek istersin; ilerleyen dönemde ters köşe yapar mı?" sorusunu ise şöyle cevapladı; "Valla Şahika’nın kendisi ters köşe zaten. Hayatımda ilk defa kendime bu kadar uzak bir karakteri canlandırıyorum. Kötü demek az kalır, tam bir iblis. Ama oynaması çok zevkli. Bazen sette hep birlikte gülme krizine giriyoruz. Yani kötülüğü o kadar hayret verici ki, daha ne kadar ileri gidebilir diye düşünüyoruz." Nesrin Cavadzade'ye biz de canlitv.com olarak yeni projelerinde başarılar diliyoruz.

14-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar