Yasak Elma’ya Katılan Bomba İsim Kim?

Yasak Elma’ya Katılan Bomba İsim Kim?
Pazartesi akşamlarının entrika dolu dizisi Yasak Elma son bölümde adeta seyirciyi nefessiz bırakırken diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında üçüncü sezonunda olan ve dördüncü sezon içinde onay aldığı iddia edilen pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Özellikle bu sezon son bölümlerde yaşananların hızına yetişemeyen seyirci diziyi seyrederken oldukça heyecanlanırken bu durum reytinglere de yansımış durumda. Son reytinglerde dizinin reytinginin yükselişe geçmesi ve ilk üçte yer alması diziyle bağlantılı herkesi memnun etmiş durumda. Özellikle son bölümde yaşananlar diziye damga vururken seyircide adeta nefessiz bir şekilde diziyi takip etti. Şahika’nın türlü entrikaları sonunda ortadan kaldırdığı ve tüm servetine sahte bir evlilikle el koyduğu Nadir Kılıç karakterinin diziye veda etmesiyle peş peşe iki oyuncu diziye dahil oldu. Önce son bölümde diziye dahil olan Gökhan Alkan diziye dahil olurken şimdi de Mert karakteriyle Can Nergis Yasak Elma’ya dahil oldu. İşte detaylar!

Can Nergis Kerem Karakteriyle Yasak Elma’da!

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının gözde dizisi Yasak Elma yayınlanan son bölümde adeta tüm dengeleri sarstı ve taşları yerinden oynattı. Bu hem hikaye olarak hem de reyting olarak gerçekleşti. Hikayede üst seviyede bir konumda yer alan Nadir Kılıç Şahika’nın entrikaları sonunda diziden ayrılırken tüm dengeleri de sarstı. Şahika Nadir’in bütün mal varlığını ele geçirirken dizi yayınlanan bölümün seyirci tarafından beğenilmesi ve ilgiyle seyredilmesiyle de reytinglerde son zamanların en iyi reytingini elde etti. İlk üçe girmeyi başaran Yasak elma Fox Tv’yi memnun ederken dizinin gelecek sezonda devam edeceği iddia edildi. Bu iddiaları desteklercesine de diziye yeni oyuncular dahil olmaya başladı. Bunlardan sonuncusu Mert karakterine hayat verecek olan Can Nergis oldu.

Can Nergis (Mert) Kimdir?

27 Mayıs 1985 yılında dünyaya gelen Can nergis ilk orta ve lise eğitiminin ardından Londra’ya gitmiştir. Daha sonra modellik yapmaya başlayan oyuncu ilk olarak 2011 yılında her şeye Rağmen adlı dizi ile ilk oyunculuk tecrübesini yaşamıştır. Bu dizinin ardından başka yapımlarda da rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. Her Şeye Rağmen, Dila Hanım, Paşa Gönlüm, Maral: En Güzel Hikayem, Arka Sokaklar, Tatlı İntikam, Anne, Börü…

11-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar