Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin başrol oyuncuları belli oldu! İşte o isimler!

Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin başrol oyuncuları belli oldu! İşte o isimler!
Yeni sezonda, yeni diziler izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin de hazırlıkları sürerken başrol oyuncuları belli oldu! İşte o isimler…

Bir yandan yaz dizileri çekilirken bir yandan da yapım şirketleri yeni dizilerin hazırlıklarına başladı. O3 Medya'nın yeni projesi İyi Günde Kötü Günde dizisi için de hazırlıklar sürüyor. Star Tv'de yayınlanacak yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'de birbirinden özel isimler yer alıyor. Çekimlerine kısa süre sonra başlanması planlanan dizinin başrolleri ve hangi karakterleri canlandıracakları da netleşmeye başladı. Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolanay gibi isimlerin başrollerde olduğu yeni dizi hazırlıklarını hızlandırdı.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosunda kimler var?

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olamaya aday İyi Günde Kötü Günde dizisi için çekimlerin 17 Temmuz'da başlaması beklenirken başrol oyuncuları ile ilgili detaylar da belli oldu. O3 Medya'nın iddialı projesinde Ozan Dolunay, ünlü bir oteller zincirinde yöneticilik yapan Kaan Karasu karakterini canlandırırken, Elçin Sangu, düğün organizasyonları yapan bir iş kadını Zeynep Ertekin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Güzel oyuncu Yasemin Allen'in de stil ikonu Melisa Yalçınkaya karakterini canlandıracağı öğrenildi. Farklı bir konuyla ekrana gelecek olan İyi Günde Kötü Günde dizisi şimdiden konuşulmaya başlandı.

Başrolde Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolanay…

Star Tv'nin yeni sezon için iddialı bir yapım olarak seçtiği dizilerden biri olan İyi Günde Kötü Günde dizisi ünlü yönetmen Barış Erçetin tarafından çekilecek. Senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in kaleme aldığı dizinin çekimleri için son hazırlıklar yapılıyor. Cast çalışmaları da büyük ölçüde tamamlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolanay başrollerde yer alırken, Sinan Albayrak, Seda Bakan, Mert Fırat, Osman Alkaş, Derya Alabora, Şenay Gürler, Ali Yağcı, Nergis Kumbasar gibi sevilen isimler dizinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla şimdiden dikkat çekmeyi başaran yeni dizi İyi Günde Kötü Günde sezon hazırlıklarına başladı.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar