Yeni dizi Sevgili Geçmiş'in başrolleri belli oldu!

Yeni dizi Sevgili Geçmiş'in başrolleri belli oldu!
Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Star Tv yepyeni bir dizinin müjdesini verdi. Yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in konu nedir? Sevgili Geçmiş başrol oyuncuları kimler?

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da kanallar yeni dizilerini duyurmaya başladı. Star Tv ekranları da yeni sezonda yeni dizi hazırlıklarına başladı. Bunlardan biri de Sevgili Geçmiş oldu. Peki Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in konusu nedir? Sevgili Geçmiş dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu mu? Hangi oyuncular Sevgili Geçmiş dizisinde rol alacak? Sevgili Geçmiş dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. İşte o isimler..

Yaz sezonun bitmesinin hemen ardından gelecek olan yeni sezon hazırlıkları günler öncesinden başladı. Bir çok kanal yeni sezonda reyting oranlarında başarılı sonuçlar elde etmek için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdi. Televizyon dünyasının en çok sevilen ve en çok izlenen kanallarından biri olan Star Tv ise yeni sezonda yepyeni bir dizi haberini izleyicilerine duyurdu. Farklı konu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan dizinin önümüzdeki Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor. Star Tv ekranlarının yeni sezon için hazırladığı dizinin adı ise Sevgili Geçmiş oldu. Peki bu yeni dizinin konusu ne olacak? Sevgili Geçmiş dizisinde hangi oyuncular yer alacak? Sevgilli Geçmiş dizisi nerede çekiliyor? İşte merakla beklenen yeni dizi hakkındaki tüm detaylar..

Sevgili Geçmiş başrol oyuncuları 

Süreç Film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Aydın Bulut oturuyor. Yeni dizi ile ilgili ilk bilgileri Twitter'dan Birsen Altuntaş verdi. Birsen Altuntaş dizi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Süreç Film’in Star TV için hazırladığı Sevgili Geçmiş dizisinin senaryosu Funda Alp imzası taşıyor. 3 kız kardeşin gizemli bir mektubun ardından birbirlerini bulma hikâyesini anlatan dizinin çekimleri ağustos ortasında başlayacak. Yönetmen Aydın Bulut…" ifadelerine yer verdi. 3 kız kardeşin hayat hikayesini konu alacak dizinin kadın ve erkek başrol oyuncuları belli oldu. Kadın başrol oyuncusu olarak güzelliği ile dikkat çeken isim Ece Uslu olurken, erkek başrol oyuncusu ise başarılı performansı ile Emre Kınay oldu. İki başarılı isimi başrolünde bulunduran dizinin ne zman başlayacağı ise büyük merak konusu. Gelen bilgilere göre yeni sezon için hazırlanan dizinin Eylül aylarında Star Tv ekranlarında olacak..

26-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar