Yeni dizi Tövbeler Olsun’un oyuncu kadrosu belli oldu!

Yeni dizi Tövbeler Olsun’un oyuncu kadrosu belli oldu!
Oyuncu ve yönetmen Hasan Kaçan'ın proje tasarımını yaptığı yeni dizi Tövbeler Olsun'un oyuncu kadrosu belirlendi. Hazırlıkları süren Tövbeler Olsun oyuncu kadrosunda kimler var?

Proje tasarımı oyuncu ve yönetmen Hasan Kaçan'a ait olan Tövbeler Olsun için hazırlıklar devam ederken, dizinin oyuncu kadrosu büyük ölçüde belirlendi. Yönetmen koltuğunda usta isim Serdar Akar'ın olacağı aile komedisi tarzındaki dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli isimler bulunuyor. TRT1 için çekilen Tövbeler Olsun dizisinin başrollerinde, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Güven Kıraç, Çiçek Dilligil gibi başarılı ve deneyimli isimler bulunuyor.

Tövbeler Olsun oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Hasan Kaçan'ın projesini yürüttüğü yeni dizi Tövbeler Olsun, yeni sezona iddialı giren dizilerden biri. Aile komedisi olarak çekilen dizinin senaryosunu, Hüseyin Kaçan, Oktay Berber, Cankurt Okutur, Haluk Özenç yazıyor. Yapımcılığını Mustafa Fener'in üstlendiği Tövbeler Olsun dizisinde yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Seda Türkmen, Sercan Badur, Ünal Silver, Tolga Canbeyli, Mert Carim, Mert Denizmen, Cansu Kurgun, Duru Baykal, Ozan Güçlü, Batuhan Aydar, Naz Çağla Irmak, Merve Erdoğan, Semiha Bezek.

Tövbeler Olsun konusu nedir?

Ekmek Teknesi gibi bir dönemin iddialı dizilerine imza atan Hasan Kaçan, yeni dizi Tövbeler Olsun için de oldukça iddialı bir castla çalışıyor. Usta oyuncularla genç oyuncuların bir arada olduğu dizi, TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşacak. Tövbeler Olsun dizisi, Namzet Horanta isimli zengin, başarılı ve pinti bir iş insanının yaşadığı değişim üzerine kurulu bir hikayeye sahip. Bir mücevher imalatçısı olan Namzet Horanta, aynı zamanda Horanta Holding'in de sahibi. Eşi ve çocukları üzerinde de oldukça etkili olacak bir değişim yaşayan Namzet Horanta'nın, pintilikten cömertliğe evrilmesi izleyeneleri de çok eğlendirecek.

Yeni sezona iddialı giriş hedefleniyor

Tövbeler Olsun dizsinin konusu Namzet Horanta'nın eski ortağı ve düşmanı olann Osman'la hayatlarının kesişmesiyle devam eden bir komedi anlatımla devam ediyor. Güldürürken düşündüren bir anlatımı olacak dizinin sezona iddialı bir giriş yapması hedefleniyor. Sevilen bir çok ismi kadrosuna toplayan Tövbeler Olsun dizisi şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Hasan Kaçan imzalı dizinin yeni sezonda serüveninin nasıl olacağı merak ediliyor.

02-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar