Yeni Hayat 5. Bölüm izle!

Yeni Hayat 5. Bölüm izle!
Kurtardığı Yasemin ile aralarındaki ilişki Timur’un ona şiddet uygulamadığını öğrenmesiyle aşka dönüşen Adem çıkmaza girmiştir. Yasak Aşk deşifre mi oluyor?

Kanal D’nin Perşembe akşamlarına imza atan dizisi Yeni Hayat 5. Bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Adem ve Yasemin’in telefonlarına gelen mesaj, yasak aşkı deşifre edecek mi? Çok sevdiği halde Yasemin’e şiddet uygulayan Timur, Yasemin’in şiddet karşıtı eylemine nasıl tepki gösterecek? Yasemin’i çetenin elinden kurtarırken yaralan Adem bu sefer kaçırılan kızının peşine düşüyor. Bol aksiyon ve romantik bölümleriyle Yeni hayat 5. Yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Hayat 5. Bölüm izle!

Halka dizisindeki muhteşem performansını Yeni Hayat’ta da devam ettiren Serkan Çayoğlu ve Melisa Melisa Aslı Pamuk’un başrolünü paylaştığı Yeni Hayat dizisi güvenliğini sağladığı kadına aşık olan bir korumanın aşkını konu alıyor. Yaralanma pahasına çetenin elinden çekip kurtardığı Yasemin ile aralarındaki ilişki Timur’un ona şiddet uygulamadığını öğrenmesiyle aşka dönüşen Adem çıkmaza girmiştir. Nevin’in ısrarla işi bırakmasını istenmesi, diğer yandan eski dava arkadaşlarının ona verdiği gizli görev işe devam etmesini zorunlu kılmaktadır.

Şantaj mesajları ne anlama geliyor?

Aynı anda hem Yasemin hem de Adem’in telefonuna gelen mesajlar yasak aşkı deşifre mi edecek? Timur telefonuna gelen gizli maille her şeyi öğrenecek mi? Hapishanedeki gizemli kadının Nevin için oluşturduğu tehdit devam ederken Timur’un Yasemin’e şiddet uygulaması üzerine Adem, Yasemin’e daha çok bağlandığını fark eder. Silah kaçakçılığı yapan Timur’un kirli işlerini deşifre etmek için Adem’in planı ne? Adem ve Yasemin bir konferans sebebiyle gittikleri şehirde birbirleri için vazgeçilmez olduklarını keşfederler. Birdenbire ortaya çıkan sürpriz, nasıl bir gelişmeye sahne olacak? Hepsi ve daha fazlası1 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Yeni hayat son bölümde neler oldu?

KargaSeven Pictures imzalı, yönetmeliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru'nun yaptığı, senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alınan dizi Kanal D'de ekranlarında fırtına gibi esmeyi sürdürüyor. Adem, Timur ile birlikte Yasemin’i kaçıranların peşine düşer ve yaralanmasına pahasına Yasemin’i son anda kurtarır. Timur bu olay üzerine Adem’i sağ kolu yapar. Adem artık Timur’un en güvendiği tek insandır. Adem bu yakınlığı eski dava arkadaşları ve Reis dedikleri Sabri Abi’nin kendisine verdiği gizli görev için kullanacaktır. Diğer taraftan hapishanedeki kadın, Nevin’e mesaj göndererek çok para ister. Yoksa bütün bildiklerini Adem’e anlatacak ve Nevin’in sırrını ortaya çıkaracaktır.

 

01-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar