Yeni Hayat Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Yeni Hayat Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!
Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan Yeni Hayat bir kez daha sete çıktı. Ağustos ayının sonunda ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte cevabı!

Karga Seven Yapım tarafından içinde bulunduğumuz yılın ilk aylarında projelendirilen ve çekimlerine başlanılan ve Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan ancak koronavirüs sebebiyle iki bölüm çekilmesine karşın yayına girmeyen Yeni hayat Dizisi yeniden sete çıktı. Kanal D’nin iddialı yapımları arasında gösterilen ve Ağustos ayı sonunda yayına girmesi planlanan Yeni hayat dizisi seyircinin merakla beklediği projelerden biri olarak öne çıkıyor. Her ne kadar talihsiz bir şekilde yayın tarihi ertelenmek zorunda kalsa da tekrar sete çıkan ve çekimlere başlayan dizi Kanal D’nin bu sezonki amiral gemisi olacak gibi görünüyor. Daha önce Perşembe akşamları yayınlanacağı açıklanan dizinin yayın günü ise son alınan kararla Pazartesi gününe alınmış durumda. Bu da dizinin kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul’un yerine yayınlanacağını ve yine kanalın diziye olan güvenini gösteriyor. İşte detaylar!

Yeni Hayat Tekrardan!

Kanal D için Karga seven Yapım tarafından hazırlanan Yeni hayat Disisi yeniden çekimlere başladı. Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yağcı, Nisa Sofya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu ve Seher Terzi gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru otururken senaristliğini ise Elif Usman, Serdar Soydan ve Deniz Büyükkırlı yapıyor. Dizinin daha önce çekilen ve hazır olan bölümleriyle birlikte Ağustos ayının sonunda yayına girmesi bekleniyor.

Yeni Hayat Dizi Konusu!

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Yeni hayat dizisi, özel kuvvetlerden ayrılmış bir yüzbaşı olan Adem’in karşısına çıkan iş fırsatıyla her şey değişir.  Adem ve ailesi yeni bir hayatın kapılarını aralamıştır. Özel kuvvetlerden ayrılan eski yüzbaşı Adem’in tek yapması gereken patronu olan Timur’un karısı Yasemin’i korumaktır. Bu görev Adem için çocuk oyuncağı gibi görünse de işin aslı başkadır. Adem ve Yasemin’in iş için başlayan ilişkileri zamanla aşka evrilmeye başlar. Bu durumu her ikisi de istememesine rağmen duygularına karşı koyamazlar. Bu durum ise Adem’in yuvasını dağıtmaya, yasemin içinde tehlikeli bir insanı karşılarına alma anlamına gelmektedir. Ancak aşklarına karşı koyamayan çift artık başka başka mücadelelere girmek üzeredir.

24-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar