Yeni Hayat dizisine 4 isim daha eklendi!

Yeni Hayat dizisine 4 isim daha eklendi!
Kanal D ekranlarının yakında başlaması planlanan Yeni Hayat dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Diziye 4 yeni isim daha eklendi.

Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nisa Sofiya Aksongur'nun rol alacağı açıklanmıştı. Yeni Hayat dizisinin oyuncu kadrosuna 4 yeni isim daha eklendi. Kanal D'den ekrana gelecek diziye Begüm Akkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın ve Aziz Caner İnan dahil oldu. Yeni Hayat dizisine dahil olan oyuncular hakkında bilgiler ve yakında ekranlarda olması beklenen diziyle ilgili tüm detaylar!

Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat, Karga Seven Pictures yapımcılığında ekrana taşınacak. Şunu da hatırlatmakta fayda var, dizinin ismi ilerleyen günlerde değişebilir. İnsanlarda büyük bir merak uyandıran dizinin yapımcılıklarını Ömer Özgüner ile Ümmü Burhan yapacak. Senaryo ise Elif Usman tarafından kaleme alınacak. Elif Usman ismini Show TV'de yayınlanmış İçerde dizisinden hatırlıyoruz.

Yeni Hayat dizisine dahil olan 4 kişiyi tanıyalım

Yeni Hayat dizisine yeni dahil olan oyunculardan bahsedelim. Begüm Akkaya, Beşinci Boyut, Doktorlar, Yeşeren Düşler, Kendi Okulumuza Doğru, Kapalı Çarşı, Acayip Hikayeler, Bugünün Saraylısı, 20 Dakika, Altınsoylar, Aşk ve Gurur ve Kurşun dizilerinde rol alan bir isim. 8 Şubat 1991 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tiyatro eğitimi almıştır.

Nebil Sayın, 21 Nisan 1971 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nden mezun oldu. Daha önce Savunma, Kanıt, Yedikule Hayat Yokuşu gibi dizilerde rol alan oyuncu önce İçerde ve sonrasında Çukur dizileriyle yaşamıştır. Son olarak Çarpışma ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol aldı.

Genç bir oyuncu olan İpek Filiz Yazıcı, 19 Nisan 2001 doğumludur. Babam ve Ailem, Kayıtdışı ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı.

Son olarak 1985 doğumlu Aziz Caner İnan'dan bahsetmek gerekirse Fi, Siyah Beyaz Aşk ve Her Yerde Sen dizilerinde rol aldı.

Yeni Hayat dizisinin konusu ne?

Yeni Hayat dizisi eski bir bordo bereli askerinin genç yaşta görevden ayrılmak zorunda kalmasını ve sonrasında bir iş adamına korumalık yapmaya başlamasını konu alıyor. Büyük merakla beklenen dizinin yeni bölümleri Perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşacak.

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler