Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçı Aspor canlı izle

Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçı Aspor canlı izle
Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçı Aspor canlı izle. Evkur Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçının saat kaçta oynanacağı taraftarlarca merak ediliyor. Ziraat Kupasındaki bu önemli mücadeleyi takip eden futbolseverler heyecanla maç saatini bekliyor. Final biletini alacak olan takımın belirleneceği mücadele öncesinde takımlardaki son durumlar ve maç hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak, haberimizde bulabilirsiniz.

Evkur Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye kupası yarı final 2. maçında Galatasaray, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk oluyor. Ligde şampiyonluk hayaline bir adım daha yaklaşan ve aynı zamanda Ziraat kupasını da almak isteyen Galatasaray birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak. Sarı kırmızılı takım kupada da kayıp vermek istemiyor.İlk maç beraberlikle tamamlandığı için iki takım da bu maça var güçleriyle asılacak ve maç sonunda finale yükselecek takım belli olacak. bu maçın Galatasaray için ayrı bir önemi var. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla bu zorlu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladığı belirtildi. Galatasaray takım kafilesi bugün sabah saatlerinde Türk Hava Yollarına ait özel uçakla maçın oynanacağı Malatya'ya ulaştı ve derhal kampa girerek hazırlıklara başladı.

Takımların Kadroları

 

Her iki takımda sarı kırmızılı renklere sahip olduğu için önce Galatasaray'ın kadrosunu vereceğiz. İstanbul ekibinin maç kadrosunda sakatlığı bulunan Semih Kaya ve Sinan Gümüş yer almadı. bu zorlu mücadelede şu isimler görev yapacak.

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Fernando Reges, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Maç Aspor'dan yayınlanacak. İlk maçı İstanbul'da oynanmış ve mücadele 0-0’lık eşitlikle tamamlanmıştı. Haliyle final bileti ikinci mücadeleye kalmıştı. Daha önce 5 kez karşı karşıya gelen takımların mücadeleleri 1 kez beraberlikle tamamlanırken 2 karşılaşmadan Galatasaray, 2 karşılaşmadan da Yeni Malatyaspor galibiyetle ayrılmıştı.

Son maçlar ne durumda?

Evkur Yeni Malatyaspor son 15 mücadelesinde 3 kez galibiyet elde ederken 8 mağlubiyet aldı. Galatasaray ise son 15 mücadelesinde sadece 2 kez sahadan yenilgiyle ayrılan taraf oldu. Ev sahibi ekipte Erkan Kaş ve Mustafa Akbaş kırmızı kart cezaları nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek. İki ekibin final bileti iççin sahada olacağı karşılaşma 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 20:00’de başlayacak. Alper Ulusoy'un düdük çalacağı mücadeleyi takip etmek isteyen futbolseverler Aspor’dan karşılaşmayı canlı olarak izleyebilecek. Canlı Tv olarak her iki takımımıza da başarılar dileriz.

25-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar