Yeni sezonda Ramo'ya bir isim veda ederken bomba bir isim kadroya katılıyor!

Yeni sezonda Ramo'ya bir isim veda ederken bomba bir isim kadroya katılıyor!
Dizilerin yeni sezon hazırlıkları devam ederken dizilerde yaşanan oyuncu değişiklikleri dikkatlerden kaçmıyor. Ramo'da hem ayrılanlar hem de yeni gelen isimler çok konuşulacak!

Bir yanda yeni dizilerin hazırlıkları diğer yanda ise geçen sezonun iddialı dizilerinin yeni sezona hazırlıkları devam ediyor. Birçok dizi yeni sezona değişen hikayeleri ile devam edecek gibi görünüyor. Show Tv'de yayınlanan BKM imzalı Ramo dizisi de yeni sezona radikal değişikliklerle girecek. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerde olduğu sevilen dizi Ramo'da hikaye değişikliği sebebiyle 10. bölümde diziye katılan Ekin Türkmen veda ederken sevilen oyuncu Olgun Şimşek yeni sezonda Ramo'da yer alacak isimlerden biri oldu.

Ramo dizisinden kimler ayrıldı?

Show Tv'de geçen sezon başlayan ve koronavirüs pandemisi sebebiyle çekimlerine ara verilen ve ardından sezon finali yapan Ramo dizisi yeni sezon için çekimlere Ağustos ayında başlayacak. Yeni sezona büyük değişikliklerle giren Ramo'nun ilk olarak çekim mekanı değişmişti. Adana'da çekilen Ramo seti İstanbul'a taşınmış ve hikayesinde bazı değişikliklerin olacağı sinyali verilmişti. Ramo'da yaşanan oyuncu değişiklikleri de dikkatleri diziye çekmişti. Ramo kadrosundan daha önce İdil Fırat, İlhan Şen, Görkem Sevindik, Hakan Salınmış ve Cemre Baysel ayrılmıştı. Ramo'ya 10. Bölümde kaktılan güzel oyuncu Ekin Türkmen'in de senaryoda yaşanan değişiklik sebebiyle diziden ayrıldığı belirtildi.

Ramo kadrosuna bomba bir isim katıldı

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Yiğit Özşener, İlker Aksum, İlkay Kayku, Rüzgar Aksu gibi isimlerden oluşan Ramo kadrosundaki büyük değişikliğin sebebinin, hikayede yapılan değişiklik olduğu açıklanmıştı. Ramo yeni hikayesiyle yeni sezona hazırlanırken, bomba bir ismi de kadrosuna ekledi. Sevilen oyuncu Olgun Şimşek'in Ramo kadrosuna katıldığı öğrenildi. Yılmaz Şahin'in senaryosunu yazdığı Ramo dizisi Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğinde Adana'da çekiliyordu. Ramo seti yeni sezonda İstanbul'a taşındı ve yenilenen oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ramo 11 bölüm yayınlanmış ve sezon finali yapmıştı. Show Tv'nin iddialı dizisi Ramo'nun yeni sezonu ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

11-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar