Yeşilçam’ın Sezercik’i Sezer İnanoğlu ‘Hakkımı Kimseye Yedirmem’ Dedi ve Soluğu Mahkemede Aldı!

Yeşilçam’ın Sezercik’i Sezer İnanoğlu ‘Hakkımı Kimseye Yedirmem’ Dedi ve Soluğu Mahkemede Aldı!
Bir dönemin küçük Sezercik’i şimdilerin film yapımcısı ünlü oyuncu Sezer İnanoğlu haksız yere ödediğini düşündüğü 465 bin lirayı almak için mahkemeye başvurdu!

Onu tanımayanımız yoktur herhalde. Yeşilçam’ın en meşhur küçük yıldızlarından biri olan ve birçok filmde yüreklerimizi sızlatan ya da bizi mutlu eden küçük yıldız Sezercik. Tabi şimdilerde büyüdü ve yaşı 53 oldu… Ünlü isim Sezer İnanoğlu eski eşinin avukatına 465 bin liralık bir ücreti haksız yere ödediğine dair iddiası ile yeniden gündeme geldi. Sezer İnanoğlu iddia ettiği haksız ödeme gerekçesiyle eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu’nun avukatı Semra Yıldız hakkında mahkemeye başvurdu ve dava açtı. Ünlü isim bir alacak verecek olayından dolayı aldatıldığını iddia ederek ödediği paraların tarafına geri iadesini istedi ve “hakkımı yedirmem” şeklinde ifadelerde bulundu. Peki bu olay neydi ve neler yaşandı? Sezer İnanoğlu ile eski eşinin avukatı arasında neler geçti? İşte haberin detayları!

Hakkımı Yedirmem!

Ünlü isim sezer İnanoğlu eski eşi Meral Baykasoğlu’nun avukatı Semra Yıldız aleyhine mahkemeye başvurarak dava açtı. Sezer İnanoğlu avukat Semra Yıldız’ın kendisine imzalattığı senetle tahsil ettiği 465 bin liranın geri iadesini talep etti. Sezer İnanoğlu bunun için İstanbul 19. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı. İddiaya göre Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Meral Baykasoğlu’nun avukatı Semra Yıldız ünlü isme bir senet imzalattı. Sezer İnanoğlu da senette yazan tutar olan 465 Bin TL’yi Avukat Semra Yıldız’ın kardeşi Deniz Yıldız’ın banka hesabına yatırdı. Ancak Sezer İnanoğlu daha sonra bu paranın kendisinden haksız yere alındığını düşünerek mahkemeye başvurdu ve hukuk mücadelesi başlattı. İddiayla ilgili Avukat Semra Yıldız, ya da kardeşi ya da Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Meral Baykasoğlu tarafından bir açıklama yapılmadı.

Geri İadesini Talep Ediyor!

Sezer İnanoğlu boşandığı eski eşi Meral Baykasoğlu’nun avukatı Semra Yıldız’ın kardeşi Deniz Yıldız’a ödediği 465 Bin Liranın kendisinden hukuksuz olarak alındığını iddia ederek geri iadesini talep etti. Avukat Yıldız’a dava açan sezer İnanoğlu “bana bu tutar karşılığında bir makbuz da vermediler. Bu parayı benden neden aldılar onu da bilmiyorum. Hakka hukuka sığmayan bu sebepsiz zenginleşme ile benden tahsil edilen meblağın iadesini istiyorum. Ben hakkımı yedirmem” şeklinde ifadelerde bulundu. Bundan sonra yaşanacaklar ise mahkeme de belli olacak ve haklı haksız ortaya çıkacak.

14-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar