Yeşim Salkım Gülben Ergen’i Fena Topa Tuttu!

Yeşim Salkım Gülben Ergen’i Fena Topa Tuttu!
Magazin dünyası yine karıştı. Haber Global ekranlarında yayınlanan 40 programına katılan Yeşim salkım Gülben Ergen hakkında şok ifadeler kullandı. İşte haberin detayları!

Magazin dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir kriz patlak vermesin. Bir gün biri diğeri hakkında iddialarda bulunuyor bir gün bir başkası başkası hakkında açıklamalarda bulunuyor. Bugün ise yine iki ünlü ismin sözleri gündeme damga vurdu. Ünlü şarkıcı Yeşim salkım Haber Global ekranlarında katıldığı 40 Programı’nda yine kendisi gibi şarkıcı Gülben Ergen hakkında inanılmaz ifadeler kullandı. Bir anda magazin gündeminde ve soysa medyada ilk sıralara çıkan haber sonrası Gülben Ergen tarafından henüz bir açıklama yapılmazken yeşim Salkım’ın Ergen hakkında ki ifadeleri herkesi şoka uğrattı. Kavgalı olan ünlülerden Gülben ergen’de daha önce aynı programa konuk olarak katılmıştı. İşte 40 programında Yeşim salkım’ın Gülben Ergen hakkındaki şok ifadeleri!

Magazin Dünyasında Kavga Eksik Olmaz!

Haber Global ekranlarında yayınlanan ve Jülide Ateş’in sunduğu 40 Programı’na konuk olan ünlü şarkıcı Yeşim salkım kavgalı olduğu Gülben Ergen hakkında inanılmaz ifadeler kullandı. Jülide Ateş’in ünlü isme sorduğu 40 soru içerisinde yer alan Gülben Ergenle ilgili sorular özellikle dikkat çekti. Jülide Ateş’in Yeşim Salkım’a sorduğu Gülben Ergen’in başarılarını alkışlıyor musun şeklindeki soruta ünlü şarkıcı “birkaç sene öncesine kadar alkışlıyordum. Bu başarılara nasıl sahip olduğunu bizzat öğrenince alkışlamayı bıraktım. Bu azimle çalışmak diyordum, iyi şarkıları bulmak için iyi yapımcılarla, iyi müzisyenlerle çalışıyor diyordum. Şehrazat’la yaptığım sohbetlerden sonra son beş senedir alkışlamıyorum. Köşe yazarlığını dahi nasıl aldığını öğrendikten sonra, Göztepe Ticaret Lisesi’ni bile bitirememiş bir kadının Hürriyet gibi kocaman bir gazeteye köşe yazarı yaparsanız, bu ülkede radyo televizyon okuyan, gazetecilik okuyan herkes aç geziyor. Hürriyet gazetesi gibi bir gazete de, editörün yaptığı röportajlarla röportaj yapıyorsanız bu bir başarı değildir. Ben bunu alkışlamam” ifadelerini kullandı.

Tek Başarısı Üç Çocuğu!

Gülben Ergen hakkındaki sözlerine devam eden Yeşim salkım adeta Ergen’le kavgayı yeniden başlatacak ifadeler kullanıyor sözlerinde ve “Kitabın Doğan Grubu, gazeten Doğan Grubu, yayın yapmak Doğan Grubu, müzik dahil Doğan Grubundan oluyorsa, ben bunu sorgularım. O kitabı dahi editörünüz yazmışsa, o editörle kahve içmişsem; hiçbir başarısı olduğunu düşünmüyorum 3 evladından başka” ifadelerini kullandı. Bu sözler karşısında Ergen’in cevap verip vermeyeceği ve ikili arasında yatışan kavganın yeniden başlayıp başlamayacağı ise bilinmiyor.

07-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar