Yiğit Kalkavan Yargı’ya geri dönüyor

Yiğit Kalkavan Yargı’ya geri dönüyor
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan başarılı dizi Yargı’nın kadrosuna eski oyuncu Yiğit kalkavan geri dönüyor.

İkinci sezonunda olan ve üçüncü sezon onayını da alan başarılı dizi Yargı Pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi dram, gerilim ve aile türünde ele alınıyor. Bir savcı ve bir avukatın hikayesi özelinde çevresindeki karakterlerin de hikayesini anlatan Yargı dizisi Pazar akşamları kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren her zaman tartışmaların ve reytinglerin gündeminde olan dizi aynı zamanda son haftalarda kadrosundan ayrılan oyuncularla da yoğun bir şekilde gündemde yer alıyor. özellikle dizide iki sezon boyunca rol alan başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın ayrılmasıyla yoğun bir şekilde gündeme gelen diziden daha önce ayrılan ve dizinin başından beri hikayede yer alan başarılı ve genç oyuncu Yiğit Kalkavan’ın ise dizinin hikayesine yeniden döneceği iddia edildi.

Rıdvan Yeniden Yargı’da

Ay yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Yargı Pazar akşamları seyirciyle buluşuyor. Başladığı günden itibaren reytinglerde ilk sırada ya da ilk üç içinde yer alan başarılı dizinin kadrosunda yer alan ve hikayede Savcı Pars’ın özel kalemi Rıdvan olarak yer alan genç ve başarılı oyuncu Yiğit Kalkavan geçtiğimiz bölümlerde hikayeye veda etmişti. Seyircinin sevdiği Savcı Pars’ın özel kalemi olan Rıdvan’ın ve Pars Savcı’nın diziden ayrılması oldukça uzun süre gündemde kalmıştı. Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide sürpriz bir gelişme yaşandı ve dizinin hikayesine veda eden Rıdvan karakterinin hikayede yeniden yer alacağı öğrenildi. Yiğit Kalkavan’ın canlandırdığı karakterin dizide ne kadar ye alacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yargı Oyuncuları kim?

Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve Ay yapım tarafından hazırlanan Yargı dizisi 3. Sezon onayını almış durumda. Gelecek sezonda da yayınına devam edecek dizinin kadrosunda ise ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda, Pınar Deniz (Avukat Ceylin), Kaan Urgancıoğlu (Savcı Ilgaz Kaya), Hüseyin Avni Danyal (Metin kaya), Uğur Polat (Yekta Tilmen), Uğur Aslan (Eren Duman) ve daha pek çok başarılı isim yer alıyor. Dizi her hafta Pazar akşamları saat 20.00’da Kanal D’de ekrana geliyor.

19-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar