Aktris dizisinin afişi yayınlandı

Aktris dizisinin afişi yayınlandı
Disney Plus'ta yayınlanacak ve platformun abonelerinin heyecanla beklediği Aktris dizisinin yeni afişi görücüye çıktı. Afişte Pınar Deniz yer alıyor.

İnternet yayın platformu Disney Plus için hazırlanan ve 31 Mayıs’ya yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Aktris şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı ve pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı Aktris BKM Film tarafından hazırlanıyor. Yasemin derin (Pınar Deniz) adlı ünlü bir oyuncunun çift kişilikli hayatının hikaye edildiği dram ve gerilim türündeki dizi Aktris’in yayınlanan fragmanları seyirci tarafından oldukça beğenildi. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Soner Caner’in yer aldığı dizinin geçtiğimiz günlerde düzenlenen galası da büyük ilgi görmüş ve Disney Plus’ın aboneleri diziyi heyecanla beklemeye başlamıştı. Geçtiğimiz haziran ayında Türkiye pazarında yayın hayatına başlayan platformun orijinal yerli içeriklerinden olan Aktris özellikle Pınar Deniz hayranlarınca merakla bekleniyor. Dizinin yayınlanan son afişinde de yine ünlü oyuncu çarpıcı bir fotoğrafla yer alıyor.

Disney Plus’tan Çarpıcı Afiş

BKM Film tarafından hazırlanan ve Soner Caner’in yönetmenliğini yaptığı, ünlü senarist hakan Bonomo’nun kaleme aldığı Aktris dizisi çok yakında Disney Plus’ta yayınlanmaya başlıyor. Platformun iddialı yapımları arasında gösterilen dizinin yayınlanan son afiş çalışması sektörün temsilcileri ve seyirciler tarafından oldukça beğenildi. Pınar Deniz’in çiçeklerle dolu bir küvet içindeki halini gösteren afiş şimdiden gündem oldu. Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Aktris 31 Mayıs tarihinden itibaren Disney Plus’ta yayınlanmaya başlıyor.

Aktris Oyuncuları kim ve konusu ne?

Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı ve ünlü bir oyuncuyu canlandırdığı Aktris dizisi konusu ile dikkatleri çekmeyi başardı. Ünlü bir oyuncunun gündüz başka gece başka karakterlerde yer aldığı ve geceleri cinayet işlediği bir hikayeyi konu alan dizinin kadrosunda ise ünlü isimler yer alıyor. Soner caner’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizinin kadrosunda Pınar Deniz (Yasemin Derin), Uraz Kaygılaroğlu, Tolga tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç yer alıyor. Disney Plus’ın orijinal yerli içerik yapımlarından olan Aktris platformun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Dizinin yayınlanma tarihi 31 Mayıs olarak duyurulmuş durumda.

19-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar