Yılbaşı Haftasında Hangi Diziler Ara Veriyor?

Yılbaşı Haftasında Hangi Diziler Ara Veriyor?
Pazar akşamlarının sevilen başka bir yapımı olan Show TV ‘nin ‘Güzel Günler’ dizisi de ekranlara ara veren diziler kervanında yerini aldı

2023 yılbaşında her yılbaşında olduğu gibi tv ekranları hareketleniyor. Her yılbaşında bir çok yapımlar yayınlanmaz, günü değişir veya devam eder. Peki bu seneki yılbaşı haftasında hangi diziler yayınlanacak, hangi diziler ara verecek?Yayınlanmayan dizilerin yerine hangi yapımlar olacak? İşte merak edilenler…

Yılbaşı Haftasında Hangi Diziler Ara Veriyor?

Gönül Dağı dizisi fanları için sevindiren haber geldi. Pekçok yayının ertelendiği gecede TRT ‘nin sevilen dizisi yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

Yargı dizisi ara veriyor

Ay yapım ‘ın iddialı dizisi ‘Yargı’ bu pazar akşamı Kanal D ekranlarında olmayacak. Yargı dizisinin yerine bir sinema filmi olacak.

‘Güzel Günler’ yerine ‘Güldür Güldür Show’ tekrarı

Pazar akşamlarının sevilen başka bir yapımı olan Show TV ‘nin ‘Güzel Günler’ dizisi de ekranlara ara veren diziler kervanında yerini aldı.  Güzel günler yerine Güldür Güldür Show ‘un tekrarı yayınlanacak.

Teşkilat ve Yasak Elma bu hafta yok

TRT ‘nin iddialı dizilerinnden Teşkilat bu Pazar akşamı ekrana gelmeyecek diziler arasında.

Fox TV ‘nin Yasak Elma dizisi bu hafta yeni bölümüyle yayında olmayacaklar arasında. 9 Ocak 2023 tarihinde 161. Bölümüyle sevenleriyle buluşacak.

Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi de ara verenlerden

Show TV ‘nin sevilen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi de bu hafta yayınlanmayacak yapımlardan. Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi 12 Ocak 2023 tarihinde sevenleriyle ekranda buluşacak.

Kızılcık Şerbeti ve Sipahi dizileri yayında

 Yine Show TV ‘nin izlenmesi yüksek dizilerinden Kızılcık Şerbeti yayın akışında gözükmemesine rağmen yeni yayınlanan fragmanıyla önümüzdeki hafta ekranlarda olacağı belli oldu.

Show TV ‘nin yeni dizilerinden Sipahi 2 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacak.

                        

Yalı Çapkını ‘ndan 2 hafta ara

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Star TV ‘nin Yalı Çapkını dizisi bazı kaynaklarda 6 ocak 2023 Cuma Akşamı yayınlanacak dese de yılbaşı dolayısıyla yayınlanmayacak.. Hatta  13 Ocak ‘ta bile yayınlanmama ihtimali çok yüksek. 15 bölüm hiç ara vermeden çalışan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları ve çalışanlarının hem yılbaşı hem sömestr tatili dolayısıyla iki haftalık tatili hak ettikleri söyleniyor.

31-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar